Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Termeni si conditii de utilizare

Conditii de utilizare a site-ului JasmineTravel.ro

 Prin accesarea sau utilizarea website-ul JasmineTravel.ro, acceptati implicit termenii si conditiile de mai jos:

• Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului.

• Acest website este detinut si administrat de S.C. Jasmine Holiday S.R.L.

• Agentia de turism Jasmine Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din website si informatiile primite din agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite din agentie.

• Drepturile utilizatorului: utilizatorul JasmineTravel.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport fizic si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, noncomerciale.

• Obligatiile utilizatorului JasmineTravel.ro:

 Sunteti de acord sa respectati urmatoarele:

– responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs;

– aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;

– garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs, membrii familiei dvs, sau turitii pe care ii reprezentati;

– sa nu utilizati website-ul in scopuri speculative, pentru a genera rezervari false sau frauduloase;

– interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;

– obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul siteului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site;

– utilizatorul JasmineTravel.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul website-ului;

– utilizatorul JasmineTravel.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare;

– utilizatorul JasmineTravel.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau colectii de date de orice fel prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

• Conditii generale de rezervare si achizitionare servicii pe JasmineTravel.ro:

Cererile de rezervare trimise prin intermediul site-ului vor fi considerate drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Completarea formularului nu reprezinta o rezervare ferma, aceasta se va efectua numai in urma platii unui avans si a semnarii Contractului de servicii turistice. Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea furnizorilor. Termenii si conditiile furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site. Termenii furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura, care vor fi incluse in Contractul de servicii turistice. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Agentia nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport/ terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale si garantii.

• Plata: Rezervarile se efectueaza numai dupa plata unui avans sau a sumei integrale (in functie de conditiile ofertei sau de momentul plecarii). In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat. Plata se face in baza unei facturi proforme emise de agentie si transmisa pe e-mail. Modalitatile de plata acceptate de agentia noastra sunt: plata la sediul agentiei (numerar), transfer bancar sau depunere numerar in contul nostru. Se accepta plati atat in lei, cat si in euro, transformarea din euro in lei se face la cursul Garanti Bank din ziua platii. Agentia nu-si asuma nicio obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

• Prelucrarea datelor cu caracter personal : Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre S.C. Jasmine Holiday S.R.L. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii. Sunteti obligat sa furnizati unele dintre aceste date (cerute la momentul incheierii contractului de servicii turistice), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de bunuri si servicii. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor pentru care v-au fost cerute datele respective. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai S.C. Jasmine Holiday S.R.L. care se ocupa de efectuarea rezervarilor si inregistrarea documentelor financiare. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la Jasmine Travel, Sos. Stefan cel Mare 32, Bl.26A, Sc.2, Et.2, Ap.71, sector 2, Bucuresti. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

• Clauze de neraspundere :

Website-ul JasmineTravel.ro este un website cu continut informativ. Jasmine Travel nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii. Informatiile furnizate ne-au parvenit de la furnizori, hoteluri etc in momentul editarii, insa pot suferi modificari despre care nu am fost anuntati. Jasmine Travel nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe website. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Jasmine Travel. Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Jasmine Travel. Jasmine Travel nu va putea fi considerata raspunzatoare fata de nicio persoana/entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului JasmineTravel.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni. Jasmine Travel actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori. Jasmine Travel nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

• Modificari in termenii si conditiile de utilizare : Jasmine Travel poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul website-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest website. Utilizarea website-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

• Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Jasmine Travel si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

• Acest site poate contine link-uri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului JasmineTravel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.