Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

  Jasmine TRAVEL este o agentie de turism touroperatoare specializata in oferirea de servicii turistice diversificate atat pentru turisti individuali, grupuri, cat si business travel.

  Agentii nostri de turism va pot sfatui in alegerea destinatiei perfecte in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra pentru a va bucura de o vacanta asa cum v-o doriti. 


  Ceea ce ne diferentiaza de celelalte agentii de turism din Romania, este oferirea unor servicii turistice de calitate pentru a trai experiente inedite, oferindu-va o gama variata de vacante. 

  Va punem la dispozitie diferite posibilitati de agrement sau vacante tematice, precum sejururi in Romania sau in strainatate, circuite interne si externe, vacante exotice, city break-uri, programe turistice welness, tabere pentru copii, s.a. 

  Misunea noastra este sa oferim servicii turistice personalizate de inalta calitate si profesionalism, care sa satisfaca cele mai mai rafinate gusturi. Lucram cu foarte multa pasiune, interesele clientilor nostri fiind prioritare. 

  Suntem deschisi, energici, creativi si dorim sa ne inspiram clientii prin crearea unor vacante inedite.

Echipa Jasmine TRAVEL !