Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIU LE MORNE


Descriere

Hotelul Riu Le Morne (All Inclusive 24h) este un hotel ADULTS ONLY situat pe Peninsula Le Morne, la sud-vest de Mauritius, în interiorul stațiunii, alcătuit de asemenea de Hotelul Riu Creole. Renovat în timpul verii 2014, nu există un loc mai bun pentru a rămâne pentru cei care doresc să se relaxeze pe plajele albe moale și apele cristaline ale acestui cadru ceresc.

Localizare

Hotelul Riu Le Morne este un hotel ADULTS ONLY situat pe Peninsula Le Morne, la sud-vest de Mauritius, în interiorul stațiunii, alcătuit de asemenea de Hotelul Riu Creole.

Facilitati Hotel

Iubitorii sporturilor nautice vor fi în elementul lor: windsurfing, kayaking, snorkelling și surfing cu zbaturi sunt toate oferite. Nu ratați șansa de a încerca scufundări în piscină sau în RiuFit cu acvariu, stretching și bătăi de cap, ture și sesiuni de coapse ținute în Hotel Riu Creole. Dacă preferați mai ușor lucrurile, puteți participa la programul RIU Art, un program artistic-creativ.

Când vine noaptea, distracția este în meniu. RIU oferă muzică și spectacole live, plus acces gratuit la discoteca și la karaoke ale stațiunii.

Facilitati Camere

Camerele Double sunt special concepute pentru a oferi cel mai mare confort. În aceste camere de la Hotelul Riu Le Morne se gasesc: un pat queen-size, WiFi gratuit, TV prin satelit, aer condiționat, minibar și balcon sau terasă pentru a vă bucura de vedere la hotel grădini.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.