Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 44 hoteluri

Mauritius, Mauritius
Mauritius, Mauritius
Mauritius, Mauritius
Mauritius, Mauritius

Localizare Hotelul este situat pe coasta de vest a insulei Mauritius de unde se pot admira apusuri de soare incredibil de frumoase la 50km de aeroport si 3 km de statiunea Flic en Flac Prezentare generala si facilitati Clientii hotelului au la . . .

Mauritius, Mauritius

OFERTA LUNA DE MIERE ANIVERSARE CASATORIE Reducere 50 din tariful camerei pentru o durata minima a sederii de 7 nopti Aplicabila pentru perioadele cuprinse intre 01112019 - 20122019 si 05012020 31102020Oferta include un sarong pareo pentru mireasa . . .

Mauritius, Mauritius

Localizare Este amplasat pe coasta estica a insulei in zona statiunii Belle Mare la aprox 2 km de centrul acesteia Are acces direct la plaja cu nisip alb si fin Aeroportul este situat la 55 km distanta Prezentare generala si facilitati Este un ho . . .

Mauritius, Mauritius

Localizare Hotelul este situat in statiunea linistita Belle Mare de pe coasta de est a insulei pe una din cele mai frumoase plaje din Mauritius la 45km de aeroport si 50km de Port LouisePrezentare generala si facilitati Lux Belle Mare este un hot . . .

Mauritius, Mauritius