Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

U-CORAL BEACH CLUB


Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. U Coral Beach Club este situat în orașul Eilat, pe malul Mării Roșii și pune la dispoziție o plajă privată, o piscină și un centru de wellness. Există ceva pentru toată lumea, proprietatea oferind un mini club și un program de activități și de divertisment.Localizare
Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

U Coral Beach Club pune la dispoziție o plajă privată, o piscină și un centru de wellness. Există ceva pentru toată lumea, proprietatea oferind un mini club și un program de activități și de divertisment.

U Coral Beach Club oferă un serviciu de pensiune completă, care include micul dejun, prânzul şi cina cu preparate culinare gourmet. La bar, unde există numeroase mese, scaune și canapele confortabile, în aer liber se oferă băuturi.

Centrul de wellness include o sală de gimnastică, o saună şi cabine de masaj. În plus, proprietatea pune la dispoziție un teren de tenis, un loc de joacă pentru copii și echipament pentru sporturi nautice, precum windsurfing, scufundări și snorkelling.