Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 9 hoteluri

Eilat, Israel

Descriere Hotelul Americana are camere moderne si este aproape de zonele comercialerestaurantele si plajele din Eilat Americana fiind o alegere ideala atat pentru cupluri cat si pentru familii cu copiiLocalizare Hotelul beneficiaza de o excelenta loc . . .

Eilat, Israel

Descriere Hotelul Aquamarine este ideal situat in centrul statiunii Eilat la cativa metri de plajaAquamarine a fost renovat in 2014 si este alegerea optima pentru relaxare intrucat majoritatea zonelor comerciale renumite sunt la mai putin de 5 minut . . .

Eilat, Israel

Descriere Hotelul Caesar Premier Eilat este un hotel recent renovat situat in fata lagunei din Eilat care ofera privelisti fermecatoare asupra Marii Rosie si a Muntilor Odom Localizare Hotelul Caesar Premier Resort este situat in zona North Beach in . . .

Eilat, Israel

Descriere Crowne Plaza Eilat din grupul Holiday Inn este localizat ultracentral in zona North Beach cea mai animata a statiunii Eilat Hotelul Crowne Plaza este alegerea perfecta pentru cupluri cat si pentru familiiCrowne Plaza va asigura tot confortu . . .

Eilat, Israel

Descriere Renovat in 2016Hotelul La Playa este o locatie cochetapotrivita tuturor celor care isi doresc o vacanta caracterizata de comfort si servicii de o calitate ireprosabila Localizare La Playa este situat in apropierea portului de agrement de pe . . .

Eilat, Israel

Descriere Hotelul Prima Music este un hotel ce imbina confortul relaxarii specific statiunii insorite Eilat cu placerea sunetelor muzicii preferate Camerele hotelului Prima Music sunt decorate placutin culori vibrante iar fiecare etaj este rezervat u . . .

Eilat, Israel

Descriere Hotelul Rimonim Neptune se diferentiaza printr-un design inovatortoate cele 278 camere ale sale fiind recent renovate conform unui standard de lux unic pentru Israel Hotelul Rimonim este considerat inima statiunii Eliat avand o reputatie pe . . .

Eilat, Israel

Localizare hotelul este situat central aproape de piata orasului si de principala zona comerciala rasului la 5 minute de aeroport Plaja este situata la 15 minute distanta de mers pe josFacilitati hotel hotelul detine un restaurant si un bar in care o . . .

Eilat, Israel

Localizare hotelul este situat in centrul comercial al orasului Eilat la 20 min de plajarasului la 5 minute de aeroport Plaja este situata la 15 minute distanta de mers pe josFacilitati hotel transport gratuit catre plaja piscina sala de mese interne . . .