Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Termal

   Baile Felix, Romania


Descriere

Turistii care vor apela la serviciile de tratament vor trebui sa aiba asupra lor urmatoarele documente:- card de sanatate
- dovada de asigurat de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate,
- bilet de trimitere de la medicul specialist sau medicul de familie, in doua exemplare (in caz contrar vor fi nevoiti sa plateasca consultatia medicala care se impune).
In oferta de sezon (15 iunie - 15 sept )
- serviciile de masa din pachetele de cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) sunt acordate in sistem bufet suedez
- suplimentul de pensiune completa este acordat in sistem fisa cont In oferta, masa principala e servita in sistem fisa cont, micul dejun se serveste in sistem bufet

Hotelul Termal este situat in statiunea Baile Felix, in apropierea padurii. Proprietatea ofera aer condiionat gratuit, acces gratuit la 4 piscine in aer liber si la o piscina interioara cu apa termala, sauna gratuita si internet gratuit. Parcul acvatic cu apa termala Apollo-Felix se afla la 200 m.Hotelul Termal a fost renovat in 2014 - 2015 si include un centru de sanatate si spa care ofera, la un cost suplimentar, masaje variate, hidroterapie, kinetoterapie si alte tratamente. De asemenea, aveti la dispozitie un centru de fitness si un salon de infrumuseare, care ofera o varietate de tratamente cosmetice.Camerele au aer condiionat, internet prin cablu, TV prin cablu, baie proprie si balcon. In plus, acestea ofera minibar si articole de toaleta gratuite. De asemenea, proprietatea pune la dispozitie camere antialergice.Restaurantul proprietatii servete bufet suedez si preparate a la carte din bucataria romaneasca si internaionala.Hotelul Termal ofera 3 sali de conferine spaioase complet utilate cu videoproiector, ecran de proiectie, sevalet rotafoliu, sistem de sunet si WiFi.Aeroportul Oradea se afla la 15 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.