Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 43 hoteluri

Baile Felix, Romania

Situare Hotelul Muncelul' se afla in statiunea Baile Felix statiune situata la altitudinea de 140 m in partea de nord-vest a Romaniei in Campia Crisurilor la zona de contact cu extremitatea vestica a dealurilor de la poalele Muntilor Padurea Craiului . . .

Baile Felix, Romania
Baile Felix, Romania

Website httpwwwhotel-poienitaro Spa Wellness Hotelul dispune de baza de tratatment proprie unde se pot efectua proceduri precum hidroterapie kinetoterapie electroterapie termoterapie masoterapie sauna elongatii si inhalatii aerosoli Drinks F . . .

Baile Felix, Romania

Website httpwwwhotel-termalro Spa Wellness Hotelul dispune de piscine exterioare cu apa termala baza de tratament unde se pot efectua proceduri balneare si de intretinere balneoterapie electroterapie masoterapie termoterapie sauna Drinks Food . . .

Baile Felix, Romania

Website httpwwwhotelinternationalfelixro Spa Wellness Hotelul dispune de piscine interioare cu apa termala bazin cu hidromasajsauna jacuzzi baza de tratament unde se pot efectua proceduri de electroterapie laseroterapie kinetoterapie hodroterap . . .

Baile Felix, Romania
Baile Felix, Romania

Site Web httpwwwhotelmuresfelixro SPA Wellness Baza de tratament proprie cuprinde piscina exterioara cu apa termala servicii de masaj servicii de balneo-terapie Sport Divertisment Turistii se pot relaxa la piscina exterioara cu apa termala . . .

Baile Felix, Romania