Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 13 hoteluri

Baile Felix, Romania

Situare Hotelul Muncelul se afla in statiunea Baile Felix statiune situata la altitudinea de 140 m in partea de nordvest a Romaniei in Campia Crisurilor la zona de contact cu extremitatea vestica a dealurilor de la poalele Muntilor Padurea CraiuluiCa . . .

Baile Felix, Romania

Hotelul dispune de 68 de locuri de cazare impartite in camere single camere cu pat matrimonial camere cu doua paturi apartamente dotate cu climatizare minibar telefon cu acces international direct parcare interioara pazitaHotelul President dispune de . . .

Baile Felix, Romania

Profil TratamentSituare Hotelul este situat la 200 m de centrul statiunii in vecinatatea strandului Apollo si la 10 km de OradeaCamere Hotelul are 2 etaje si dispune de 6 camere single 70 camere duble si 2 apartamente 1 lift parcare seif si internet . . .

Baile Felix, Romania

Hotelul dispune de 306 locuri de cazare in apartamente camere duble si single Dotari fax restaurant bar baza de tratament parcare casa de schimb valutar birou de turism TV prin cablu sali de conferinte Turistii care vor apela la serviciile de tratame . . .

Baile Felix, Romania

Turistii care vor apela la serviciile de tratament vor trebui sa aiba asupra lor urmatoarele documente card de sanatate dovada de asigurat de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate bilet de trimitere de la medicul specialist sau medicul de fami . . .

Baile Felix, Romania

ProfilTratament si relaxareSituareHotelul International este situat in centrul statiunii si la 10 km de OradeaCamereHotelul are 11 etaje plus parter 3 lifturi 80 de camere single 107 camereduble si 3 camere specialeRestaurantRestaurantul ofera bufet . . .

Baile Felix, Romania
Baile Felix, Romania

Hotel Crisana este situat in statiunea Baile Felix are o capacitate de 200 de locuri de cazare in 109 camere duble single si 3 apartamenteToate spatiile de cazare dispun de cele mai moderne facilitati televizor color telefon international grup sanita . . .

Baile Felix, Romania

Situare Hotelul Mures este situat la circa 500 m de centrul statiunii la 10 km de Gara Oradeasi la 15 km de aeroportul OradeaCamere Camerele dispun de balcon baie cu cada WC telefon TV prin cablu si incalzire centralaServicii oferite parcare liftbaza . . .

Baile Felix, Romania

Profil TratamentSituare Amplasat aproape de liziera padurii din Baile Felix in preajma lacurilor cu lotusi sacri nuferi albi si nuferi termali Lotus Therm Spa Luxury Resort este un spatiu datator de vitalitate si de echilibruCamere Cu o capacitate d . . .

Baile Felix, Romania
Baile Felix, Romania

Noul hotel PRESIDENT SPA parte a President Hotels Group este situat in BAILE FELIX pe drumul european E79 ORADEADEVA la km 10 in cadrul complexului hotelier President alaturi de Hotel President si Hotel Aqua PresidentHotelul dispune de 45 de camere d . . .