Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CIRCUIT JAPONIA CIRESILOR INFLORITI 2021


Descriere

Destinatie: Japan

Durata: 1 zi, fara cazare


Servicii incluse: • zboruri Bucuresti – Tokyo / Tokyo – Bucuresti cu compania Qatar;
• taxe de aeroport si securitate pentru toate zborurile;
• bagaj de mana de si bagaj de cala;
• 10 nopti cazare la hoteluri de 3 stele, cu mic dejunuri incluse;
• 3 mese de pranz (zilele 3,5,11) si 1 cina (ziua 4);
• intrarile la toate obiectivele turistice conform programului;
• abonament JR 7 zile, in perioada 24 martie – 30 martie, ce include trenurile super expres Shinkansen;
• autocar pentru transferuri aeroport - hotel in Tokyo/din Tokyo si in zilele 5, 6, 11, conform programului;
• croaziera pe raul Sumida in Tokyo;
• ferry-uri pana si din insula Miyajima;
• transportul bagajelor de la Tokyo la Kyoto si de la Kyoto la Tokyo (maximum un bagaj de persoana; pentru mai mult de un bagaj se percepe o taxa de aproximativ 20 Euro pentru fiecare bagaj in parte);
• intrarile la obiectivele turistice din program;
• insotitor roman de grup pe toata durata circuitului, vorbitor de limba japoneza;
• asigurare Pachet Travel - Mondial Assistance ( asigurare medicala si storno – valoarea storno asigurata in caz de anulare, pana la 8500 lei / calatorie).

Servicii neincluse: • bacsisurile obligatorii pentru ghizii locali, soferi si pentru ajutoarele acestora (exclus hamalii) - se achita insotitorului de grup: 40 eur / pers;
• transportul cu alte mijloace decat cele mentionate mai sus ca fiind incluse (Exemple: metroul in Osaka si Tokyo, trenul Yurikamome in Tokyo, tramvaiul/autobuzul in Hiroshima, autobuzul in Nara daca este cazul,etc.); Cost suplimentar: aproximativ 25-30 Euro/persoana, suma se va inmana conducatorului de grup;
• bauturile alcoolice si nonalcoolice;
• taxe de depozitare bagaje in gari;
• alte servicii decat cele mentionate in program.

Destinatie: JAPONIA CIRESILOR INFLORITI
Durata: 13 zile
Perioada: 19.03.2021 / 21.03.2021
Hoteluri: 3*
Tip de masa: mic dejun, 3 pranzuri & 1 cina
Bilete de avion - compania Qatar
Insotitor roman de grup vorbitor de limba japonezaItinerariu

Ziua 1 / 19.03.2020 / BUCURESTI – DOHA

Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 20:30, si imbarcare pe zborul spre Tokyo via Doha la ora 23:30. Noapte la bord.

Ziua 2 / 20.03.2021 / TOKYO

Sosire in Doha la ora 05.05 si continuare spre Tokyo la ora 07:00 cu zbor QR 812. Sosim in Aeroportul Haneda din Tokyo la 22:30, iar dupa formalitatile vamale, la hotel cu autocarul, cazare si timp de odihna. Cazare in Tokyo la hotel 3* (Apa Hotel Itabashi sau similar).

Ziua 3 / 21.03.2021 / TOKYO

Mic dejun. Ziua de azi incepe cu vizita (pietonala – aprox 10-12 km de mers pe jos si cu mijloace de transport in comun) in Tokyo cu un tur de oras, intrand  in ritmul locuitorilor si al orasului pentru o zi, intr-o experienta de neuitat, in stilul de viata al japonezilor de rand,  in contact direct cu ei. Vom vizita Ginza, cea mai cunoscuta zona de restaurante si shopping, cu toate marile firme prezente, unde un metru patrat poate sa ajunga si la 500,000 dolari! Continuam apoi cu Koukyo Gaien - parcul din fata Palatului Imperial, de unde vom putea admira podul de la intrarea in palat, Nijubashi. Urmatoarea oprire va fi la Asakusa, cu templul  Senso-ji, cunoscut si sub numele de Kannon-sama printre localnici, unul din cele mai vechi si populare temple din Tokyo, cu Nakamise, o zona comerciala din preajma templului, plina de magazine traditionale cu prajituri, evantaie, kimonouri, ce redau atmosfera unui Tokyo de odinioara. Dejun la un restaurant local. Vom face o plimbare cu vaporasul pe raul Sumida, trecand pe langa gradinile Hamarikyu pe care le vom putea admira in toata splendoarea lor.

Dupa amiaza continuam cu Odaiba, cea mai noua zona din Tokyo, construita pe o insula artificiala de unde privim apusul soarelui si Rainbow Bridge ce se reflecta in golful Tokyo (Tokyo Bay). Seara ne vom plimba in parcurile orasului si vom admira ciresii infloriti.

Important de stiut in aceasta zi: Pentru a calatori mai usor, bagajele mari vor fi trimise la hotel in Kyoto, prin curier rapid (maximum un bagaj de persoana), unde vor ajunge in data de 25 martie. Ne vom pregati cate un bagaj de mana pe care-l vom lua a doua zi cu noi, doar cu lucrurile necesare pentru 1 noapte / 2 zile. Bagajele trebuiesc aduse in receptia hotelului pana la ora 22:00 in aceasta seara chiar daca pleaca din hotel a doua zi de dimineata. Cazare in Tokyo la hotel de 3* (Apa Hotel Itabashi sau similar).

Ziua 4 / 22.03.2021 / TOKYO – NAGOYA - TAKAYAMA

Mic dejun. Plecare cu trenul super express catre Nagoya (aproximativ 2h) si apoi cu un tren rapid catre Takayama, spre Alpii japonezi, urcand intr-un peisaj de vis, prin paduri si peste rauri. Sosire in Takayama,  un mic oras ce si-a pastrat amprenta traditionala cum  putine alte orase japoneze au reusit. Vizitam cu mijloace de transport in comun: Orasul vechi, in care s-au conservat strazi intregi cu case din perioada Edo (1600-1868), perioada cand Takayama prospera datorita negustorilor locali instariti. Continuam vizita cu zona comerciala, din sud cu magazine vechi de cateva secole. In continuare vom degusta sake si vom fi initiati in tainele fabricarii sale, sake fiind una dintre specialitatile locale din Takayama. Servim cina la un restaurant local. Cazare in Takayama la un hotel traditional numit ”ryokan” pentru o experienta japoneza autentica (Asunaro sau similar).

Ziua 5 / 23.03.2021 / TAKAYAMA - SHIRAKAWAGO – KANAZAWA – KYOTO

Mic dejun. Incepem ziua devreme si plecam cu autocarul spre munti, intr-un sat cu o arhitectura si cultura aparte: Shirakawa-go. Declarat obiectiv UNESCO in 1995, este un sat pitoresc, cu case taranesti vechi de 250 ani, construite in stilul inconfundabil Gassho-zukuri – seamana cu niste maini impreunate pentru rugaciune  sau gassho. Continuam apoi cu autocarul spre Kanazawa sau Orasul de Aur, numit astfel datorita artizanilor ce lucrau exclusiv cu foita de aur. Dupa dejun la un restaurant local, urmeaza tur de oras Kanazawa cu autocarul, in care vom vizita: Kenrokuen, una dintre cele mai frumoase trei gradini japoneze. Vizitam in continuare Nagamachi, cartierul samurailor, zona situata la baza vechiului castel Kanazawa, ce pastreaza atmosfera istorica, cu ziduri de lut, alei inguste si canale pitoresti. Ne putem imagina o vreme cand samuraii erau prosperi. Pe seara plecam cu trenul expres spre Kyoto. Cazare in Kyoto la hotel de 3* (Apa Hotel Kyoto Ekimae sau similar).

Ziua 6 / 24.03.2021 / KYOTO

Mic dejun. Continuam (cu autocar privat) explorarea Japoniei cu partea ei traditionala, istorica la Kyoto, orasul care are 17 obiective inscrise in patrimoniul UNESCO. Ne adaptam incet la stilul de viata al localnicilor in timp ce vizitam:Palatul Nijo-jo (UNESCO), fosta resedinta a shogunului Tokugawa Ieyasu si a urmasilor sai; Templul pavilionului de aur Kinkaku-ji (UNESCO),  actualmente templu ZEN si incheiem cu Templul Kiyomizu-dera (UNESCO), templul apei pure cu zona comerciala aferenta. Seara mergem in cartierul Gion, unde cu putin noroc pot fi vazute Maiko, ucenicele Gheiselor. Cazare in Kyoto la hotel de 3* (Apa Hotel Kyoto Ekimae sau similar.

Ziua 7 / 25.03.2021 / KYOTO – NARA - OSAKA

Important de stiut in aceasta zi: Bagajele mari vor fi trimise de la Kyoto la Tokyo, prin curier rapid (maxim un bagaj de persoana). Ne vom pregati cate un bagaj de mana pe care il vom lua cu noi, doar cu lucrurile necesare pentru 2 nopti / 3 zile. Bagajele va vor astepta in seara zilei de 29 martie la hotelul din Tokyo.

Astazi vom pleca intr-un circuit, cu trenul, pana la Nara si Osaka. Vom opri en route si vom vizita Sanctuarul shintoist Fushimi Inari Taisha din Kyoto, vestit pentru cele peste 10,000 de porți Torii portocalii, o explozie senzationala de culoare. Continuam drumul cu trenul pana la Nara, unde vom vizita Templul Todaiji (UNESCO), cea mai mare cladire de lemn din lume ce adaposteste cel mai mare Buddha de bronz din Japonia, Daibutsu si apoi Parcul Nara, cu peste 1,200 de caprioare, mult mai blande decat ale noastre, considerate mesagere ale zeilor Shinto. Mergem apoi mai departe cu trenul la Osaka. Sosire si cazare in Osaka la hotel de 3* (APA Hotel Namba Shinsaibashi sau similar). 

Ziua 8 / 26.03.2021 / OSAKA – MIYAJIMA - HIROSHIMA – OSAKA

Mic dejun. Incepem ziua devreme, pentru a explora Hiroshima, un oras devenit simbol al pacii – luam trenul Shinkansen cu care urmeaza sa parcurgem 305 km in aprox.  1h 40m! Odata ajunsi la Hiroshima, luam un tren local si apoi ferry-ul spre Insula Miyajima (UNESCO), unul dintre cele mai frumoase 3 locuri din Japonia. Vom descoperi aici Sanctuarul shintoist Itsukushima cu faimoasa poarta Torii (momentan este inchis pentru renovare), care in timpul fluxului da senzatia ca pluteste pe apa. Ne intoarcem cu ferry-ul la Hiroshima. In ciuda momentului ingrozitor din 1945, Hiroshima este astazi un oras vibrant, care emana speranta si transmite un mesaj pasnic tuturor vizitatorilor sai. Vom admira orasul folosind transportul in comun si vom vizita Muzeul si Parcul Memorial al Pacii (UNESCO), cu “domul bombei atomice, A-Bomb Dome”, locul in care a cazut bomba atomica, actualmente loc de reculegere. Luam tramvaiul pana la gara Hiroshima si revenim la Osaka, orasul comerciantilor si al luminilor de neon. Cazare in Osaka la hotel 3* (APA Hotel Namba Shinsaibashi sau similar).  

Ziua 9 / 27.03.2021 / OSAKA –  CASTELUL HIMEJI / KAIYUKAN - TOKYO

Mic dejun. Timp liber in Osaka sau optional, excursie la Castelul Himeji-jo (UNESCO) sau „Castelul Egretei Albe”, considerat cel mai frumos castel medieval japonez, exprima perfect spiritul arhitecturii japoneze din epoca de glorie a samurailor. O alta varianta de excursie optionala este Kaiyukan, cel mai mare acvariu din lume. Pentru detalii click aici. Intalnire la hotel la 17:00 si plecare spre Tokyo. Sosire si cazare la un hotel de 3* (Apa Hotel Itabashi sau similar).

Ziua 10 / 28.03.2021 /  TOKYO - NIKKO

Mic dejun. Timp liber in Tokyo, pentru a explora acest oras fascinant pe cont propriu sau excursie optionala la Nikko, o zona deosebit de pitoreasca, cu peisaje splendide: munti, lacuri, cascade, ape termale, maimute salbatice si drumuri montane, cu temple budiste si Shinto inscrise in lista patrimoniului UNESCO. Vizitam aici Templul Tosho-gu, templul shinto cel mai extravagant decorat al Japoniei, construit la inceputul anilor 1600, cu mausoleul shogunului Tokugawa Ieyasu, fondatorul shogunatului Tokugawa. Continuam vizita cu Rinno-ji, cel mai important templu budist din Nikko, fondat de calugarul Shodo Shonin, cel care a introdus budismul in Nikko, in secolul VIII.  Un alt obiectiv importan teste Podul Shinkyo, situat la intrarea catre templele din Nikko, acesta fiind considerat unul din cele mai frumoase poduri din Japonia, construit in 1636 pe locul  unui pod mai vechi. Incheiem cu Templul Shinto Futarasan, tot din secolul VIII. Intoarcere seara in Tokyo la acelasi hotel.

Ziua 11 / 29.03.2021 /  TOKYO – MUNTELE FUJI – SHIZUOKA - TOKYO

Mic dejun. Plecare din hotel la ora 8.00 si pornire spre Muntele Fuji. Pe drum vom face opri la Fuji Heritage Center (Yamanashi), un punct de informare. Vom merge apoi la satul pitoresc Oshino Hakkai, unde, daca vremea este frumoasa, peisajele cu Muntele Fuji sunt spectaculoase. Continuam drumul cu autocarul si urcam pana la statia 5 (in jur de 2300m altitudine), unde vom lua dejunul impreuna. Plecare spre Shizuoka unde vom vizita nou construitul Fuji Heritage Center (Shizuoka), construit de Shigeru Ban, unul din cei mai mari arhitecti ai Japoniei si ne vom ‘catara’ virtual pe munte. Seara intoarcere in Tokyo si cazare la acelasi hotel. 

Ziua 12 / 30.03.2021 /  TOKYO - NARITA

Mic dejun. Periplul nostru in Tara Soarelui Rasare se incheie in aceasta zi si spunem ”Sayonara!”. La ora 18:00 avem transfer privat cu autocarul catre Aeroportul NARITA, iar la 22:30 ne imbarcam la cursa QR 807 spre Doha. Camera va trebui eliberata la ora 10:00. 

Ziua 13 / 31.03.2021 / DOHA- BUCURESTI

Escala la Doha la ora 04:40 si zbor in conexiune spre Bucuresti. Aterizare pe aeroportul Otopeni in jurul orei 12:15.

 

 


EXCURSII OPTIONALE:


Himeji-jo cu pranz inclus 80 eur / pers

Acvariul Kaiyukan din Osaka 65 eur / pers

Nikko cu pranz inclus 130 eur / pers


*Excursiile optionale de mai sus se organizeaza cu minim 4 persoane 

 

NOTA


Tarifele sunt calculate in euro pentru intregul circuit, per persoana cazata in camera dubla. 

Grupul minim se realizeaza cu 15 persoane. In cazul in care vor fi mai putini inscrisi, tariful se poate majora.

Orarul de zbor poate suferi modificari pana la data emiterii biletelor, in acest caz agentia se obliga sa informeze clientii in timp util.

In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila, va vom oferi alternative similare.

Prezenta oferta face parte integranta din contract. 

Documentul de calatorie acceptat este pasaportul. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa consultati site-ul Politiei de  Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions 


 


 


Destinatie: Japan

Durata: 1 zi, fara cazare


Servicii incluse: • zboruri Bucuresti – Tokyo / Tokyo – Bucuresti cu compania Qatar;
• taxe de aeroport si securitate pentru toate zborurile;
• bagaj de mana de si bagaj de cala;
• 10 nopti cazare la hoteluri de 3 stele, cu mic dejunuri incluse;
• 3 mese de pranz (zilele 3,5,11) si 1 cina (ziua 4);
• intrarile la toate obiectivele turistice conform programului;
• abonament JR 7 zile, in perioada 24 martie – 30 martie, ce include trenurile super expres Shinkansen;
• autocar pentru transferuri aeroport - hotel in Tokyo/din Tokyo si in zilele 5, 6, 11, conform programului;
• croaziera pe raul Sumida in Tokyo;
• ferry-uri pana si din insula Miyajima;
• transportul bagajelor de la Tokyo la Kyoto si de la Kyoto la Tokyo (maximum un bagaj de persoana; pentru mai mult de un bagaj se percepe o taxa de aproximativ 20 Euro pentru fiecare bagaj in parte);
• intrarile la obiectivele turistice din program;
• insotitor roman de grup pe toata durata circuitului, vorbitor de limba japoneza;
• asigurare Pachet Travel - Mondial Assistance ( asigurare medicala si storno – valoarea storno asigurata in caz de anulare, pana la 8500 lei / calatorie).

Servicii neincluse: • bacsisurile obligatorii pentru ghizii locali, soferi si pentru ajutoarele acestora (exclus hamalii) - se achita insotitorului de grup: 40 eur / pers;
• transportul cu alte mijloace decat cele mentionate mai sus ca fiind incluse (Exemple: metroul in Osaka si Tokyo, trenul Yurikamome in Tokyo, tramvaiul/autobuzul in Hiroshima, autobuzul in Nara daca este cazul,etc.); Cost suplimentar: aproximativ 25-30 Euro/persoana, suma se va inmana conducatorului de grup;
• bauturile alcoolice si nonalcoolice;
• taxe de depozitare bagaje in gari;
• alte servicii decat cele mentionate in program.

Destinatie: JAPONIA CIRESILOR INFLORITI
Durata: 13 zile
Perioada: 19.03.2021 / 21.03.2021
Hoteluri: 3*
Tip de masa: mic dejun, 3 pranzuri & 1 cina
Bilete de avion - compania Qatar
Insotitor roman de grup vorbitor de limba japonezaItinerariu

Ziua 1 / 19.03.2020 / BUCURESTI – DOHA

Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 20:30, si imbarcare pe zborul spre Tokyo via Doha la ora 23:30. Noapte la bord.

Ziua 2 / 20.03.2021 / TOKYO

Sosire in Doha la ora 05.05 si continuare spre Tokyo la ora 07:00 cu zbor QR 812. Sosim in Aeroportul Haneda din Tokyo la 22:30, iar dupa formalitatile vamale, la hotel cu autocarul, cazare si timp de odihna. Cazare in Tokyo la hotel 3* (Apa Hotel Itabashi sau similar).

Ziua 3 / 21.03.2021 / TOKYO

Mic dejun. Ziua de azi incepe cu vizita (pietonala – aprox 10-12 km de mers pe jos si cu mijloace de transport in comun) in Tokyo cu un tur de oras, intrand  in ritmul locuitorilor si al orasului pentru o zi, intr-o experienta de neuitat, in stilul de viata al japonezilor de rand,  in contact direct cu ei. Vom vizita Ginza, cea mai cunoscuta zona de restaurante si shopping, cu toate marile firme prezente, unde un metru patrat poate sa ajunga si la 500,000 dolari! Continuam apoi cu Koukyo Gaien - parcul din fata Palatului Imperial, de unde vom putea admira podul de la intrarea in palat, Nijubashi. Urmatoarea oprire va fi la Asakusa, cu templul  Senso-ji, cunoscut si sub numele de Kannon-sama printre localnici, unul din cele mai vechi si populare temple din Tokyo, cu Nakamise, o zona comerciala din preajma templului, plina de magazine traditionale cu prajituri, evantaie, kimonouri, ce redau atmosfera unui Tokyo de odinioara. Dejun la un restaurant local. Vom face o plimbare cu vaporasul pe raul Sumida, trecand pe langa gradinile Hamarikyu pe care le vom putea admira in toata splendoarea lor.

Dupa amiaza continuam cu Odaiba, cea mai noua zona din Tokyo, construita pe o insula artificiala de unde privim apusul soarelui si Rainbow Bridge ce se reflecta in golful Tokyo (Tokyo Bay). Seara ne vom plimba in parcurile orasului si vom admira ciresii infloriti.

Important de stiut in aceasta zi: Pentru a calatori mai usor, bagajele mari vor fi trimise la hotel in Kyoto, prin curier rapid (maximum un bagaj de persoana), unde vor ajunge in data de 25 martie. Ne vom pregati cate un bagaj de mana pe care-l vom lua a doua zi cu noi, doar cu lucrurile necesare pentru 1 noapte / 2 zile. Bagajele trebuiesc aduse in receptia hotelului pana la ora 22:00 in aceasta seara chiar daca pleaca din hotel a doua zi de dimineata. Cazare in Tokyo la hotel de 3* (Apa Hotel Itabashi sau similar).

Ziua 4 / 22.03.2021 / TOKYO – NAGOYA - TAKAYAMA

Mic dejun. Plecare cu trenul super express catre Nagoya (aproximativ 2h) si apoi cu un tren rapid catre Takayama, spre Alpii japonezi, urcand intr-un peisaj de vis, prin paduri si peste rauri. Sosire in Takayama,  un mic oras ce si-a pastrat amprenta traditionala cum  putine alte orase japoneze au reusit. Vizitam cu mijloace de transport in comun: Orasul vechi, in care s-au conservat strazi intregi cu case din perioada Edo (1600-1868), perioada cand Takayama prospera datorita negustorilor locali instariti. Continuam vizita cu zona comerciala, din sud cu magazine vechi de cateva secole. In continuare vom degusta sake si vom fi initiati in tainele fabricarii sale, sake fiind una dintre specialitatile locale din Takayama. Servim cina la un restaurant local. Cazare in Takayama la un hotel traditional numit ”ryokan” pentru o experienta japoneza autentica (Asunaro sau similar).

Ziua 5 / 23.03.2021 / TAKAYAMA - SHIRAKAWAGO – KANAZAWA – KYOTO

Mic dejun. Incepem ziua devreme si plecam cu autocarul spre munti, intr-un sat cu o arhitectura si cultura aparte: Shirakawa-go. Declarat obiectiv UNESCO in 1995, este un sat pitoresc, cu case taranesti vechi de 250 ani, construite in stilul inconfundabil Gassho-zukuri – seamana cu niste maini impreunate pentru rugaciune  sau gassho. Continuam apoi cu autocarul spre Kanazawa sau Orasul de Aur, numit astfel datorita artizanilor ce lucrau exclusiv cu foita de aur. Dupa dejun la un restaurant local, urmeaza tur de oras Kanazawa cu autocarul, in care vom vizita: Kenrokuen, una dintre cele mai frumoase trei gradini japoneze. Vizitam in continuare Nagamachi, cartierul samurailor, zona situata la baza vechiului castel Kanazawa, ce pastreaza atmosfera istorica, cu ziduri de lut, alei inguste si canale pitoresti. Ne putem imagina o vreme cand samuraii erau prosperi. Pe seara plecam cu trenul expres spre Kyoto. Cazare in Kyoto la hotel de 3* (Apa Hotel Kyoto Ekimae sau similar).

Ziua 6 / 24.03.2021 / KYOTO

Mic dejun. Continuam (cu autocar privat) explorarea Japoniei cu partea ei traditionala, istorica la Kyoto, orasul care are 17 obiective inscrise in patrimoniul UNESCO. Ne adaptam incet la stilul de viata al localnicilor in timp ce vizitam:Palatul Nijo-jo (UNESCO), fosta resedinta a shogunului Tokugawa Ieyasu si a urmasilor sai; Templul pavilionului de aur Kinkaku-ji (UNESCO),  actualmente templu ZEN si incheiem cu Templul Kiyomizu-dera (UNESCO), templul apei pure cu zona comerciala aferenta. Seara mergem in cartierul Gion, unde cu putin noroc pot fi vazute Maiko, ucenicele Gheiselor. Cazare in Kyoto la hotel de 3* (Apa Hotel Kyoto Ekimae sau similar.

Ziua 7 / 25.03.2021 / KYOTO – NARA - OSAKA

Important de stiut in aceasta zi: Bagajele mari vor fi trimise de la Kyoto la Tokyo, prin curier rapid (maxim un bagaj de persoana). Ne vom pregati cate un bagaj de mana pe care il vom lua cu noi, doar cu lucrurile necesare pentru 2 nopti / 3 zile. Bagajele va vor astepta in seara zilei de 29 martie la hotelul din Tokyo.

Astazi vom pleca intr-un circuit, cu trenul, pana la Nara si Osaka. Vom opri en route si vom vizita Sanctuarul shintoist Fushimi Inari Taisha din Kyoto, vestit pentru cele peste 10,000 de porți Torii portocalii, o explozie senzationala de culoare. Continuam drumul cu trenul pana la Nara, unde vom vizita Templul Todaiji (UNESCO), cea mai mare cladire de lemn din lume ce adaposteste cel mai mare Buddha de bronz din Japonia, Daibutsu si apoi Parcul Nara, cu peste 1,200 de caprioare, mult mai blande decat ale noastre, considerate mesagere ale zeilor Shinto. Mergem apoi mai departe cu trenul la Osaka. Sosire si cazare in Osaka la hotel de 3* (APA Hotel Namba Shinsaibashi sau similar). 

Ziua 8 / 26.03.2021 / OSAKA – MIYAJIMA - HIROSHIMA – OSAKA

Mic dejun. Incepem ziua devreme, pentru a explora Hiroshima, un oras devenit simbol al pacii – luam trenul Shinkansen cu care urmeaza sa parcurgem 305 km in aprox.  1h 40m! Odata ajunsi la Hiroshima, luam un tren local si apoi ferry-ul spre Insula Miyajima (UNESCO), unul dintre cele mai frumoase 3 locuri din Japonia. Vom descoperi aici Sanctuarul shintoist Itsukushima cu faimoasa poarta Torii (momentan este inchis pentru renovare), care in timpul fluxului da senzatia ca pluteste pe apa. Ne intoarcem cu ferry-ul la Hiroshima. In ciuda momentului ingrozitor din 1945, Hiroshima este astazi un oras vibrant, care emana speranta si transmite un mesaj pasnic tuturor vizitatorilor sai. Vom admira orasul folosind transportul in comun si vom vizita Muzeul si Parcul Memorial al Pacii (UNESCO), cu “domul bombei atomice, A-Bomb Dome”, locul in care a cazut bomba atomica, actualmente loc de reculegere. Luam tramvaiul pana la gara Hiroshima si revenim la Osaka, orasul comerciantilor si al luminilor de neon. Cazare in Osaka la hotel 3* (APA Hotel Namba Shinsaibashi sau similar).  

Ziua 9 / 27.03.2021 / OSAKA –  CASTELUL HIMEJI / KAIYUKAN - TOKYO

Mic dejun. Timp liber in Osaka sau optional, excursie la Castelul Himeji-jo (UNESCO) sau „Castelul Egretei Albe”, considerat cel mai frumos castel medieval japonez, exprima perfect spiritul arhitecturii japoneze din epoca de glorie a samurailor. O alta varianta de excursie optionala este Kaiyukan, cel mai mare acvariu din lume. Pentru detalii click aici. Intalnire la hotel la 17:00 si plecare spre Tokyo. Sosire si cazare la un hotel de 3* (Apa Hotel Itabashi sau similar).

Ziua 10 / 28.03.2021 /  TOKYO - NIKKO

Mic dejun. Timp liber in Tokyo, pentru a explora acest oras fascinant pe cont propriu sau excursie optionala la Nikko, o zona deosebit de pitoreasca, cu peisaje splendide: munti, lacuri, cascade, ape termale, maimute salbatice si drumuri montane, cu temple budiste si Shinto inscrise in lista patrimoniului UNESCO. Vizitam aici Templul Tosho-gu, templul shinto cel mai extravagant decorat al Japoniei, construit la inceputul anilor 1600, cu mausoleul shogunului Tokugawa Ieyasu, fondatorul shogunatului Tokugawa. Continuam vizita cu Rinno-ji, cel mai important templu budist din Nikko, fondat de calugarul Shodo Shonin, cel care a introdus budismul in Nikko, in secolul VIII.  Un alt obiectiv importan teste Podul Shinkyo, situat la intrarea catre templele din Nikko, acesta fiind considerat unul din cele mai frumoase poduri din Japonia, construit in 1636 pe locul  unui pod mai vechi. Incheiem cu Templul Shinto Futarasan, tot din secolul VIII. Intoarcere seara in Tokyo la acelasi hotel.

Ziua 11 / 29.03.2021 /  TOKYO – MUNTELE FUJI – SHIZUOKA - TOKYO

Mic dejun. Plecare din hotel la ora 8.00 si pornire spre Muntele Fuji. Pe drum vom face opri la Fuji Heritage Center (Yamanashi), un punct de informare. Vom merge apoi la satul pitoresc Oshino Hakkai, unde, daca vremea este frumoasa, peisajele cu Muntele Fuji sunt spectaculoase. Continuam drumul cu autocarul si urcam pana la statia 5 (in jur de 2300m altitudine), unde vom lua dejunul impreuna. Plecare spre Shizuoka unde vom vizita nou construitul Fuji Heritage Center (Shizuoka), construit de Shigeru Ban, unul din cei mai mari arhitecti ai Japoniei si ne vom ‘catara’ virtual pe munte. Seara intoarcere in Tokyo si cazare la acelasi hotel. 

Ziua 12 / 30.03.2021 /  TOKYO - NARITA

Mic dejun. Periplul nostru in Tara Soarelui Rasare se incheie in aceasta zi si spunem ”Sayonara!”. La ora 18:00 avem transfer privat cu autocarul catre Aeroportul NARITA, iar la 22:30 ne imbarcam la cursa QR 807 spre Doha. Camera va trebui eliberata la ora 10:00. 

Ziua 13 / 31.03.2021 / DOHA- BUCURESTI

Escala la Doha la ora 04:40 si zbor in conexiune spre Bucuresti. Aterizare pe aeroportul Otopeni in jurul orei 12:15.

 

 


EXCURSII OPTIONALE:


Himeji-jo cu pranz inclus 80 eur / pers

Acvariul Kaiyukan din Osaka 65 eur / pers

Nikko cu pranz inclus 130 eur / pers


*Excursiile optionale de mai sus se organizeaza cu minim 4 persoane 

 

NOTA


Tarifele sunt calculate in euro pentru intregul circuit, per persoana cazata in camera dubla. 

Grupul minim se realizeaza cu 15 persoane. In cazul in care vor fi mai putini inscrisi, tariful se poate majora.

Orarul de zbor poate suferi modificari pana la data emiterii biletelor, in acest caz agentia se obliga sa informeze clientii in timp util.

In cazul in care una dintre optiunile de cazare devine indisponibila, va vom oferi alternative similare.

Prezenta oferta face parte integranta din contract. 

Documentul de calatorie acceptat este pasaportul. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa consultati site-ul Politiei de  Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions