Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1758  1658 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.06.2024 - 24.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Sunset Harbour Club se află la 50 de metri de plaja Fañabe din Tenerife. Acest complex primitor este situat in grădini cu vegetație tropicală, in jurul a 2 piscine in aer liber. Proprietatea pune la dispoziție studiouri și apartamente.

Toate studiourile și apartamentele au aer condiționat, stație de andocare pentru iPod, TV prin satelit și balcon privat. Fiecare unitate de cazare oferă zonă de bucătărie cu mașină de spălat vase, frigider și cuptor cu microunde. Există fierbător electric și aparat de cafea.

Oaspetii pot juca tenis de masă, iar copiii au la dispozitie o zonă de joacă. Există o cadă cu hidromasaj si sunt disponibile masaje.

La proprietate există un café-bar și restaurantul The Club House, iar la cațiva pași se găsesc numeroase magazine și un supermarket.

Sunset oferă acces usor la autostrada TF-1. Playa de las Americas, parcul acvatic Siam și terenul de golf Las Américas se află la 10 minute de mers cu mașina. Proprietatea oferă serviciul de inchirieri auto și de biciclete.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie