Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL COSTA ATLANTIS

de la
1429  1371 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.06.2024 - 23.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Sol Costa Atlantis Tenerife este situat excelent, la 50 de metri de plaja Martiánez și complexul de piscine Lago Martiánez. Hotelul pune la dispoziție centru spa, piscină în aer liber și WiFi gratuit. Fiecare cameră a proprietății are aer condiționat, decor elegant și balcon. Toate camerele oferă TV cu ecran plat cu canale prin satelit. La un cost suplimentar, oaspeții beneficiază de seif. Restaurantul proprietății servește micul dejun tip bufet și mâncăruri spaniole la masa de cină. Hotelul pune la dispoziție bar la piscină și lounge bar modern, cu terasă. Centrul spa se află la ultimul etaj al hotelului și are vedere la mare. Acesta oferă circuit termal cu saună, baie turcească și piscină cu mai multe jeturi de apă. Oaspeții pot opta pentru tratamente de înfrumusețare, cum ar fi masaje. Accesul este disponibil la un cost suplimentar. Proprietatea pune la dispoziție facilități de fitness gratuite.
Localizare:

Centrul Puerto de la Cruz este situat la o plimbare de 10 minute de hotel şi are o selecţie de magazine, baruri şi cafenele. Parcul tematic Loro Parque este amplasat la mai puţin de 3 km.

Facilitati hotel:

Acest hotel are un spa, opiscină în aer liber, restaurantul Atlantis, centru Spa (care are un circuit termal, piscină interioară şi oferă tratamente de înfrumuseţare, inclusiv masaj), 2 baruri, 6 sali de conferinta si festivitati, parcare privata gratuita, club pentru copii.

Facilitati camere:

Toate unitatile de cazare au aer condiţionat, balcon, TV, wi-fi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.