Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1868  1758 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.06.2024 - 24.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Complexul Lagos de Fañabé Beach Resort se află la 5 minute de mers pe jos de malul oceanului si pune la dispozitie un club privat pe plaja Playa Fañabé. Proprietatea oferă apartamente elegante cu terasă, o piscină sezonieră tip lagună si o sală de gimnastică.

Toate apartamentele luminoase si spatioase ale complexului Lagos de Fañabé Beach Resort sunt decorate modern. Camera de zi are o canapea extensibilă si TV cu ecran plat, iar chicineta este dotată cu frigider, cuptor cu microunde, cuptor si aparat de cafea.

Restaurantul tip bufet Fañabe Resort servește o selectie de mancăruri din bucătăria internațională și oferă spectacole de gătit la mic dejun și cină. De asemenea, aveti la dispozitie un bar la piscină, o terasă si o zonă de relaxare cu vedere la ocean. Puteti opta pentru regimul all inclusive si in timpul sejurului.

Statiunea Playa de las Américas, portul si terenul de golf se află la 10 minute de mers cu masina. Aeroportul Reina Sofía este situat la 20 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie