Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAN BAHIA DEL DUQUE

   Costa Adeje, Spania

de la
3556  2951 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Tip masa: mic dejun / demipensiune
Localizare: este situat pe prima linie la ocean, pe frumoasa Plaja Del Duque, apartinand lantului Leading Hotels of teh Word, cu o arhitectura deosebita, tipic canariana, amplasat intr-o larga si frumoasa gradina tropicala. Faleza este una dintre cele mai elegante din Sud, presarata cu magazine micute de firma si terase inconjurate de palmieri cu o priveliste splendida asupra oceanului si golfului.
Dotari camere: cladirea principala are 7 etaje si dispune de camere duble si cu vedere la ocean, junior suites (living, dormitor fara usa, vedere catre mare, max. 3 pers., 75-80 mp), 9 apartamente (2 camere), suites (living si dormitor cu usa, vedere catre mare, max. 3 pers., 100-120 mp), 1 apartament de 3 camere suite (living, 2 dormitoare cu usa, 2 bai, vedere catre mare, max. 5 pers., 146 mp), 2 apartamente cu 3 camere, Presidential suites (la etajul 7, scara separata, living spatios cu masa pentru prnz, 2 dormitoare, 2 bai, terasa cu vedere spre ocean si cu jacuzzi, 200 mp). Casas Ducales - zona separate este alcatuita din 4 vile care includ 50 camere, ofera servicii exclusiviste: receptie separata, servicii de majordom personal, atentii in camera, cotidiene nationale si internationale in camera, solarium privat.
Facilitati hotel: restaurant principal si 7 restaurante a la carte (international, spaniol, frantuzesc, latino-american, mediteranian la clubul de pe plaja, italian), bar-restaurant pe faleza, 7 baruri, cafenea (24 ore), cocktail-bar muzical cu show-program, 6 piscine exterioare (1 - cu incalzire), 2 piscine exterioare cu apa de mare, zona de parcare de 56 000 mp, 3 ruri decorative (2 - cu cascade), jacuzzi, sala fitness, coafor, magazin de haine, magazin de suveniruri, centru commercial,servicii medicale, salon de infrumusetare, 3 terenuri de tenis cu nocturna seara, 2 terenuri pentru jocuri in squash, billiard, centru de sporturi acvatice (windsurfing, sporturi cu panza, motociclete de apa)
Facilitati copii: piscina cu apa de mare, servicii baby-sitter (contra cost), programe de animatie (de la 10 copii in grupa), mini-club (de la 3 pna la 12 ani), baby coat.
Plaja: municipala, de nisip (Playa del Duque). Umbrelele si sezlongurile - contra cost. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit.
Pagina web: http://www.bahia-duque.com/es-ES/default.aspx

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.