Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE ARABIAN BEACH RESORT


Descriere

Situat alături de plaja sa privată in renumita zonă a Golfului Sharks, SUNRISE Arabian Beach Resort este inconjurat de grădini și oferă o varietate de facilități, inclusiv un centru spa. Această proprietate oferă 6 restaurante à la carte. In intregul complex este disponibil WiFi gratuit.

Fiecare cameră modernă de la SUNRISE Arabian Beach Resort are balcon sau terasă privată. este decorată elegant in stil arab. Toate sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și baie privată.

Oaspeții se pot bucura de marea varietate de meniuri disponibile in stațiune, de la indian „Manohar“, thailandez „Mai Thai”, italian „Basilico”, franceză „Côte d’Azur”, grecesc „Poseidon”, fructe de mare „Felucca” și internaționale. bufet la Waterfall Grill. De asemenea, sunt disponibile un lounge bar și o cafenea.

Cu o cadă cu hidromasaj, o baie de aburi și o saună, centrul de wellness este locul perfect pentru relaxare și recuperare de energie. Masajele pe plajă, o sală de gimnastică bine echipată și o selecție de sporturi acvatice sunt, de asemenea, pe lista mare de servicii.

Cu vedere la Insula Tiran, complexul este la 11 km de Golful Naama. Piața Soho este la 8 km. Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh este la 9 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie