Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pickalbatros Royal Grand Resort - Sharm El Sheikh


Descriere

Situat la marginea platoului Om El Seid din Sharm el-Sheikh, acest hotel de 5 stele de la malul mării oferă camere cu balcon privat. Acesta are piscină in aer liber și plajă privată. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

Camerele de la Grand Albatros Sharm Royal sunt bune cu TV prin satelit, minibar, baie privată și aer inclus. De asemenea, camerele oferă vedere la piscină, la grădinile amenajate sau la Marea Roșie. Toate camerele au balcon sau terasă, seif și minibar.

Royal Grand Albatros Sharm oferă facilități pentru sporturi nautice, precum și scufundări și snorkeling. Oaspeții pot beneficia de un masaj relaxant la centrul spa, dotat cu hamam, saună și centru de fitness. Hotelul pune la dispoziție 4 restaurante, inclusiv meniu à la carte.

Royal Grand Albatros Sharm se află la 10 minute de mers pe jos de Il Mercato și Phantasia Land. Centrul stațiunii Sharm el Sheikh este situat la doar 15 minute de mers cu mașina de hotel. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie