Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PICKALBATROS LAGUNA CLUB RESORT - SHARM EL-SHEIKH ADULT'S

de la
1480  1420 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat pe o plajă privată de nisip din Golful Nabq, Albatros Laguna Vista oferă camere cu aer condiționat și TV cu ecran Led. Oferă o piscină în aer liber, o piscină interioară și un centru de scufundări. În întreaga proprietate este disponibil WIFI gratuit. Camerele de la Pickalbatros Laguna Vista Aqua Park - Sharm El Sheikh au un interior modern, cu culori calde, Băile oferă căști de duș cu suport de mână, oglinzi de machiaj/barbărit și uscătoare de păr. În plus, printre facilitățile disponibile la cerere se numără fierul de călcat/tablița de călcat și apelurile de trezire. Serviciul de menaj este oferit zilnic. Podele cu gresie și ferestre din podea până în tavan. Toate camerele au balcoane sau terase cu vedere la mare sau la piscină. De asemenea, sunt oferite un seif și un minibar. Restaurantul Which Way servește specialități de grătar și mâncăruri tipice egiptene. Oaspeții se pot bucura de cocktailuri răcoritoare la barul Concerto, care este înconjurat de o cascadă.

Localizare

Pickalbatros Laguna Vista Aqua Park - Sharm El Sheikh se află la 20 de minute de mers cu mașina de centrul orașului Sharm el-Sheikh și la 8,1 km de Aeroportul Internațional Sharm El-Sheikh. La proprietate este disponibilă o parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.