Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LE MERIDIEN DAHAB


Descriere

Site Web
http://www.lemeridiendahab.com/

SPA & Wellness
Cei care aleg sa se cazeze la hotelul Le Meridien Dahab Resort se pot relaxa la jacuzzi, sauna sau in baia cu aburi.

Drinks & Food
Diversele preparate pot fi servite la oricare dintre cele 3 restaurante cu specific local si international, iar cafeneaua si barul ii asteapta pe turisti cu o gama variata de gustari si bauturi alcoolice si nealcoolice.

Sport & Divertisment
Le Meridien Dahab Resort ii asteapta pe turisti cu facilitati excelente si activitati care combina relaxarea si distractia, garantandu-le acestora ca nu se vor plictisi nicio clipa. Hotelul dispune de piscine, terasa cu sezlonguri si umbrele, librarie si centru de fitness complet echipat unde turistii se pot mentine in forma pe parcurul sejurului. Acestia pot juca biliard, tenis de masa, volei pe plaja, pot practica aerobic in apa, snorkeling, wind surfing, scuba diving, se pot bucura de de programe de animatie sau pot apela la serviciul de inchiriere masini pentru a vizita principalele atractii turistice ale zonei.

Localizare
Le Meridien Dahab Resort este un hotel de 5 stele situat in inima Peninsulei Sinai, in Dahab, pe malul Marii Rosii, la o distanta de 45 de minute de aeroportul international din Sharm El Sheikh.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.