Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Afroditi Venus Beach Spa

de la
1762  1758 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.09.2024 - 27.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Afroditi Venus Beach Hotel & Spa este un complex de patru cladiri cu arhitectura traditionala, combinata cu toate facilitatile moderne . Acesta este situat foarte aproape de plaja Kamari , cu acces imediat la baruri, restaurante.
Afroditi Venus Beach Hotel & Spa este format din 56 de camere , 4 apartamente pe doua etaje , cu 2 dormitoare fiecare, si 5 apartamente ( trei dintre ele sunt pe un singur nivel , iar restul de doua sunt tip maisonette )
Facilitati hotel:Taverna Roof garden, lounge bar, receptie, bar pe plaja, restaurant, piscina pentru copii, plaja privata,bar la piscina, acces la internet, taverna pe plaja, centru SPA, jacuzzi, posibilitatea de inchiriere laptop,internet wi-fi.

Dotarii camere: aer conditionat, TV satellite, frigider, telefon direct, seif, balcon, camere pot avea vedere la mare, la piscina sau la munte, uscator de par.
Servicii SPA Venus:masaj cu uleiuri esentiale, tratamente faciale, piling facial si corporal cu plante de mare,sauna, baie cu abusri, jacuzzi.

Afroditi Venus este locul ideal pentru o vacanta confortabila .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie