Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marine Congo

de la
778  578 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Craiova
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Congo este situat în Rhodos, la 1,5 km de centrul orașului, unde se găsesc restaurante şi localuri cu autoservire, și oferă o piscină în aer liber. Oaspeții au la dispoziție o grădină şi o terasă. În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Facilitati camera

Toate camerele au aer condiționat, TV, frigider şi balcon. Fiecare cameră include baie privată cu duș.

Localizare

Oaspeții pot vizita Palatul Marelui Maestru al Cavalerilor şi Turnul cu Ceas din Rhodos, situate la 1 km de Hotelul Congo. Proprietatea se află la 15 km de Aeroportul Internațional Rhodos.

Facilitati hotel

Oaspeții au la dispoziție o grădină şi o terasă. În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Barul oferă gustări, băuturi răcoritoare şi băuturi alcoolice pe toată durata zilei.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.