Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nikki Beach Resort and Spa Porto Heli


Descriere

Situat pe malul mării, la 1,5 km de Porto Heli, Nikki Beach Resort & Spa oferă cazare de 5 stele, o piscină mare, centrul Nikki Spa, o sală de fitness și restaurante gourmet. De asemenea, complexul pune la dispozitie un club pe plajă și 2 diguri.

Camerele și suitele de la Nikki Beach sunt mobilate modern și au vedere directă la mare. Unitătile au pereți cu sisteme de divertisment, iluminat ambiental și baie spațioasă, cu multe articole de toaletă. Alte facilități includ un TV LCD prin satelit, un bar personalizat in cameră și un aparat de cafea.

Oaspeții se pot bucura de preparate din bucătăria internațională, arome locale și sushi intr-unul dintre cele 3 restaurante ale complexului. Nikki Beach are, de asemenea, 3 baruri, unde oaspetii se pot relaxa savurand cocktailurile populare Nikki Beach.

Serviciul exclusiv de la Nikki Beach Resort & Spa include transfer cu limuzina, suport IT nonstop si schimb valutar. Wi-Fi gratuit in intreaga clădire și o parcare privată gratuită sunt, de asemenea, disponibile.

Portul Costa cu legături spre insula Spetses și Hydra este la 2,5 km. Orasul pitoresc Nafplio este la 78 km, iar teatrul antic Epidavros se află la 59 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie