Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MYCONIAN IMPERIAL HOTEL & THALASSO CENTER


Descriere

Descriere: Membru al The Leading Hotels, Myconian Imperial Resort ofera oaspetilor sai servicii de calitate si facilitati moderne. Construit in amfiteatru, in stilul specific insulei, hotelul ofera o panorama impresionanta spre Marea Egee si plajele Elia si Agrari.
Localizare: langa plaja Elia si la 10 km de aeroport. Orasul Mykonos, se afla la mai putin de 20 minute de mers cu masina.
Dotari camere: Camerele ofera tot confortul necesar unei vacante relaxante si sunt dotate cu televizor LCD, aer conditionat, DVD/CD/MP3 player, acces internet WiFi, telefon, mini bar, seif, uscator de par, masa de calcat.
Facilitati hotel: Resortul pune la dispozitia oaspetilor sai un bar, restaurant a la carte, snack bar, piscina in aer liber, sala fitness, camera de jocuri, centru spa si wellness, cada cu hidromasaj, piscina interioara, facilitati de sportui nautice, internet wireless.
Facilitati copii: servicii de baby sitting, loc de joaca
Plaja: plaja Elia de nisip in apropiere de hotel. Deoarece hotelul este situat la inaltime, clientii au la dispozitie un shuttle bus gratuit pana la plaja..
Clasificarea oficiala: 5*
Web site: www.myconianimperial.gr www.myconiancollection.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.