Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2048  1598 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.06.2024 - 24.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Don Antonio este inconjurat de păduri și oferă camere moderne cu balcon și vedere panoramică uimitoare la mare. Hotelul are piscine interioare și in aer liber și zonă de spa cu căzi cu hidromasaj.

Camerele spațioase au aer și canapea extensibilă. Includ, de asemenea, baie proprie cu uscător de păr și articole de toaletă.

Hotel Don Antonio se află la 20 km de Palma, capitala insulei Mallorca. La 7 km de hotel se află 3 terenuri de golf cu 18 găuri. Hotelul oferă un serviciu de transfer gratuit la plajă și spre centrul orașului Paguera.

La restaurantul tip bufet al hotelului puteți salva preparate din bucătăria mediteraneană și internațională. In timpul verii este disponibil un snack-bar, situat intre cele 2 piscine in aer liber.

Proprietatea oferă facilități de conferință pentru pană la 80 de persoane, cu acces gratuit la internet și echipamente audio-video.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie