Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Gale Santa Cruz

de la
2599  2198 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.06.2024 - 02.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Budapesta
Verifica disponibilitate

Descriere

Foarte bine 8.5 booking.com / Certificate of Excellence TripAdvisor Deschis in 2006, hotelul se bucura de privelisti impresionante spre Oceanul Atlantic si spre satul Santa Cruz. Pune la dispozitia oaspetilor sai camere decorate in stil contemporan, mobilier modern, centru wellness ideal pentru relaxare si restaurant cu specific regional. IMPORTANT! Hotelul ofera si supliment ALL INCLUSIVE!

Localizare:

Situat intr-o zona linistita, la doar 5 minute de mers cu masina de muntele Pico Do Cruz si de Aeroportul International Madeira. Spre orasul Funchal, se poate ajunge cu autobuzul, care circula zilnic.

Facilitati hotel:

Piscina exterioara pentru adulti si copii, garaj (contra cost), acces internet wifi - gratuit, receptie 24h, spalatorie, centru spa, 2 restaurante, 3 baruri. Restaurantul "Versatil" unde se poate servi micul dejun ( intre orele: 07:30 si 10:30), pranzul bufet sau a la carte ( intre orele: 12:30-14:30) si cina ( intre orele: 19:00-22:00). La cel de al doilea restaurant - a la carte - se poate servi pranzul si cina.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de 262 camere, dotate cu aer conditionat, seif, telefon, tv, acces internet wifi, uscator, room service, baie cu cada sau dus, minibar, radio, fierbator.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.