Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la 1 km de portul de agrement Ponta Delgada, The Lince Azores are o piscină interioară incălzită, cu o parte in aer liber acoperită iarna. Camerele au vedere la oraș, la peisajele insulei și la mare. Intregul hotel dispune de Wi-Fi gratuit.

Fiecare cameră este dotată cu ferestre. Există o zonă de relaxare cu fotolii, un TV cu ecran plat cu canale prin cablu și un birou. Baia privată este dotată cu cadă, duș și articole de toaletă gratuite.

Micul dejun este un bufet variat, cu ouă, slănină, paine, cereale, branzeturi și fructe. Oaspeții se pot relaxa la unul dintre cele 2 baruri ale hotelului, la Wine Bar, la parter sau la Cocktail Bar, care are o terasă. Piața de proaspete este la 5 minute de hotel.

Zona inconjurătoare a Lince Azores oferă activități in aer liber, cum ar fi observarea balenelor, drumeții, ciclism, canyoning și scufundări. Există, de asemenea, un centru spa cu baie de aburi, saună, jacuzzi și 2 săli de masaj și tratament.

Hotelul Lince Azores Great este la mai puțin de 3 km de Praia das Milicias. Aeroportul Ponta Delgada este la 6 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie