Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

QUINTA DA BELA VISTA

de la
2675  2434 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.10.2024 - 23.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul se afla la 2 km de centrul orasului Funchal, unde puteti vizita Muzeul de Arta Contemporana, Catedrala Se si o multitudine de monumente aflate in patrimoniu. Hotelul dispune camere cu balcon privat, gradini botanice, mobilier de epoca, finisaje din marmura, facilitati pentru inchiriere de yachturi, teren de tenis, sauna, fitness, restaurant, bar, piscina, terasa, biliard, internet wireless.
Localizare

Hotelul se afla la 2 km de orasul Funchal, unde puteti vizita Muzeul de Arta Contemporana, Catedrala Se si o multitudine de monumente aflate in patrimoniu.

Facilitati hotel

Hotelul dispune camere cu balcon privat, gradini botanice, mobilier de epoca, finisaje din marmura, facilitati pentru inchiriere de yachturi, teren de tenis, sauna, fitness, restaurant, bar, piscina, terasa, biliard, internet wireless, parcare, biblioteca, camera de jocuri, rent a car, receptie non stop, schimb valutar, babysitting, spalatorie, sali de conferinta.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu baie proprie, toaleta, papuci de casa, articole de toaleta, uscator de par, garderoba, telefon, TV, internet, seif, aer conditionat, incalzire, zona de relaxare, finisaje de marmura in baie.

Drinks & Food

Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant cu preparate internationale intr-un decor cu mobilier de lemn. Totodata, turistii pot savura o bautura si la barul de langa piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.