Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Octant Ponta Delgada


Descriere

Hotelul Azor este un hotel cosmopolit si plin de viată, situat in orașul Ponta Delgada, pe insula São Miguel din Arhipelagul Azore. Oaspeții au la dispoziție o piscină in aer liber si 123 de camere cu vedere spectaculoasă la mare.

Fiecare cameră modernă are izolare fonică, aer conditionat, minibar si TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Băile private sunt prevăzute cu o cadă sau duș, uscător de păr si articole de toaletă gratuite. WiFi este gratuit in toată proprietatea.

Oaspeții se pot bucura de un mic dejun energizant in fiecare dimineață, iar restaurantul À Terra servește un meniu variat à la carte cu delicatese tipice. Seara, oaspeții se pot relaxa la barul hotelului.

Hotelul oferă facilități de wellness și spa, precum și facilităti de conferințe. Hotelul poate aranjata o mare varietate de aventuri in aer liber și experiențe locale, potrivite pentru oaspeții care vor sa profite de mediul natural al insulei São Miguel.

La mai puțin de 15 minute de mers pe jos, oaspeții vor găsi diferite puncte de atractie, precum fortul São Brás și biserica Matriz de São Sebastião. Laguna Sete Cidades se află la 25 km, iar Aeroportul Ponta Delgada, la 7,5 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie