Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Vale do Navio


Descriere

Hotelul de 4 stele Vale Do Navio este situat in localitatea Capelas de pe insula São Miguel, aproape de tărmul Oceanului Atlantic. Oferă acces gratuit la internet WiFi, un centru spa & wellness luxos si piscine in interior si in aer liber.

Unitătile de cazare moderne si elegante sunt prevăzute cu mobilier si lenjerie de pat in culori vii. Toate au TV cu ecran plat, podea din lemn si o zonă de relaxare.

Vale Do Navio asigură un centru de fitness bine echipat si o receptie cu program nonstop, care poate facilita organizarea de drumetii si expeditii de scufundări si snorkelling. De asemenea, vă puteti distra la sala de jocuri sau vă puteti bucura de un masaj relaxant.

Restaurantul modern al hotelului Vale Do Navio are ferestre din podea pană in tavan cu vedere pitorească la Oceanul Atlantic. Oaspetii pot savura preparate regionale pentru pranz si cină si se pot relaxa cu o băutură la bar.

Hotelul Vale Do Navio se află la doar 800 de metri de linia de coastă a oceanului si la 5 minute de mers cu masina de centrul localitătii Capelas. Parcarea este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie