Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1560  1558 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.10.2024 - 23.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest restaurant datează din secolul XVIII și are o grădină cu piscină incălzită, precum și vedere la valea Sào Vicente. Oaspeții au la dispoziție facilități de fitness și un restaurant tradițional.

Camerele și suitele de la Estalagem do Vale oferă aer, TV prin satelit și birou. Unele camere au balcon sau terasă, iar altele sunt decorate in stil tradițional, cu mobilier din lemn de culoare inchisă.

Bufetul de mic dejun este servit zilnic in interior sau pe terasă. Oaspeții pot incerca preparate tradiționale din zona coastei de nord a insulei Madeira la restaurantul Caramujo. Barul Adega Croque oferă ceai și prăjituri locale. Este disponibil și un snack-bar.

După o zi solicitantă in orașul Funchal, situat la 25 de minute de mers cu mașină, vă puteți relaxa la saună, la solar și la baia turcească. Ca alternativă, puteți să citiți o carte din bibliotecă sau să ascultați greierii de langă zonă.

Acest hotel se află in vechile păduri Laurissilva, incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO, la 2 km de orașul São Vicente. Personalul recepției cu program nonstop poate aranja inchirieri de mașini și excursii pe insulă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie