Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Azoris Royal Garden


Descriere

Situat in centrul insulei S. Miguel, hotelul de 4 stele Azoris Royal Garden oferă o piscină in aer liber cu o terasă cu șezlonguri și camere cu aer condiționat și balcon.

Camerele Azoris Royal Garden, după renovarea din 2020, au mobilier modern și sunt decorate in culori neutre. Sunt dotate cu TV prin cablu și baie privată cu uscător de păr.

Restaurantul KOI servește o mare varietate de preparate internaționale și mancăruri regionale. Hotelul are un bar cu pian și o cafenea care servește inghețată și are vedere la grădinile amenajate.

Oaspeții de la Azoris Royal Garden se pot bucura de un joc de tenis sau se pot relaxa in piscina interioară incălzită. Hotelul are un centru spa care oferă masaje și un centru de fitness cu echipamente cardiovasculare.

Grădina Regală Azoris este situată la 6 km de o plajă. In apropiere, activitățile de agrement includ drumeții și observarea balenelor. Hotelul oferă recepție deschisă nonstop și parcare privată cu plată. Aeroportul Ponta Delgada este la doar 4 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie