Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mayfair Hotel

de la
1640  1438 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Mayfair formerly Smartline Paphos, de 4 stele, este situat in centrul orașului Paphos. Are 2 piscine in aer liber, un parc acvatic și o piscină interioară. Hotelul are o varietate de facilităti si se află intr-o zonă linistită din Paphos, la doar 15 minute de mers pe jos de portul Kato si la 900 de metri de cea mai apropiată plajă.

Hotelul Mayfair formerly Smartline Paphos pune la dispoziție camere mobilate, care includ balcoane cu vedere la zonă. Toate unitătile sunt prevăzute cu aer conditionat, TV prin satelit si frigider. De asemenea, camerele au baie privată cu dus sau cadă. Seiful din cameră este disponibil la un cost suplimentar.

Restaurantul serveste un mic dejun bogat si un bufet de cină, cu o selectie de specialităti locale si internationale. Oaspetii pot asista la demonstratii culinare speciale. Pentru copii există diferite facilităti si activităti, inclusiv piscine, un club si meniuri speciale. Oaspetii se pot bucura de programele de divertisment de zi si de seară, cu karaoke si muzică live.

Hotelul are un centru de fitness si sănătate complet echipat, cu saună. Oaspetii au la dispozitie săli de conferinte, un bar langă piscină, o zonă de lounge si un snack bar. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate.

La cativa pasi puteti găsi centrul comercial Kings Avenue, restaurante si café-baruri. Parcul Arheologic din Paphos si Biserica Agia Kyriaki Chrysopolitiss se află la mai putin de 15 minute de mers pe jos. Statia autobuzelor cu servicii spre plaja Coral Bay si Mormintele Regilor este la 50 de metri. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită. Aeroportul Paphos este la 19 km, iar Aeroportul Larnaca se află la 146 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.