Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WATER VALLEY BY NEVERLAND 5 *

de la
2114  1797 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.09.2024 - 26.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere:
Acest oras al divertismentului, mega-parcul de distractii Neverland Hurghada by Pickalbatros Hotels & Resorts, este un proiect care le-a permis inginerilor lui Pickalbatros sa transforme o suprafata de 100 de mii de metri patrati de desert in cel mai mare oras de divertisment de familie din Egipt.

Tip masa:
All Inclusive

Localizare:
Neverland se afla la 15 km de Aeroportul Hurghada.

Dotari camere:
Hotelul are camerele dotate cu: baie cu cada si dus, uscator de par, halat si articole de toaleta, TV satelit, minibar, seif, aer conditionat, Wi-Fi gratuit. Toate unitatile de cazare au 2 dormitoare separate, 2 bai, 2 balcoane si living.

Facilitati hotel:
Complexul pune la dispozitia oaspetilor 8 piscine, atat pentru adulti cat si pentru copii, cel mai mare Aquapark din Hurghada cu numeroase tobogane, jocuri de apa, piscina cu valuri, lazy river. Neverland are restaurant bufet si mai multe restaurante a la carte cu diferite tematici, 8 baruri, gelaterie, patiserie, transfer gratuit catre plaja privata unde are si beach bar, teren de tenis, minigolf, sala fitness, centru Spa.

Web: pickalbatros.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.