Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TITANIC PALACE

de la
1406  1138 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.12.2024 - 13.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Titanic Palace, se afla situat in sudul statiunii Hurghada, pe malul nisipos al Marii Rosii, la aproximativ 14 km de Aeroportul International Hurghada.

Tip masa: All Inclusive

Facilitati camere: Camerele sunt alcatuite dintr-un dormitor si o baie, cu un pat dublu (matrimonial) sau 2 paturi single. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, terasa sau balcoan privat, TV LCD prin satelit, baie cu dus, uscator de par, seif, mini bar.

Facilitati hotel: Receptia este deschisa non-stop. Resort-ul ofera sala de conferinte, parcare, bancomat in zona lobby, doctor disponibil, la cerere, birou de inchiriere limuzina (contracost), spalatorie, un internet cafe, magazin de suveniruri, echipa de animatie cu numeroase activitati sportive si competitive, iar pe timpul serii, cu petreceri vibrante la piscina si la plaja, un club pentru copii (cu varste intre 4-12 ani) cu petrecere pentru copii si numeroase activitati, baby sitter (cost aditional). Resort-ul ofera oaspetilor sai: restaurantele principale 'Rose', 'Jack' si 'Cal', restaurantele a la carte - 'Tarboush' (cu specific oriental), 'Little Italy' (cu preparate din bucataria italiana), 'China Town' (cu specific chinezesc), 'Fish' (cu preparate din peste si fructe de mare), un lobby bar -'Pirates', barul 'Captain's Inn', barul de la piscina - 'Oasis', barul de la plaja - 'Sailors', un Comfort Club VIP, 'Waves Disco' si sala de gala - 'Titanic Ball Room'.

Pagina web: http://www.titanicpalace.com/mm25-7/language/en/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.