Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE V LUXURY RESORT SAHL HASHEESH

de la
1980  1480 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.06.2024 - 22.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Descriere

The V Luxury Resort Sahl Hasheesh se află în Hurghada, la mai puțin de 1 km de plaja Pyramisa Sahl Hasheesh și oferă cazare cu centru de fitness, grădină, piscină în aer liber și parcare privată gratuită. De asemenea, această proprietate are un club pentru copii, un restaurant, un parc acvatic și o terasă. Oaspeții beneficiază de room service și WiFi gratuit. Oaspeții hotelului pot savura un mic dejun continental. Personalul recepției cu program nonstop, care vorbesc arabă, germană, engleză şi poloneză, sunt la dispoziția oaspeților cu informații utile despre zonă.

Localizare

The V Luxury Resort Sahl Hasheesh se află la 1,2 km de plaja Sahl Hasheesh și la 1,6 km de Palm Beach Piazza. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hurghada, situat la 18 km de proprietate.

Facilitati camera

Unitățile de cazare au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar, fierbător de apă, garderobă, duș și articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră are seif, iar unele camere au balcon, iar altele au și vedere la grădină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.