Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2106  2098 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.06.2024 - 21.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Acest hotel luxos de 5* este localizat la 55 km de Aeroportul International din Hurghada, in statiunea Soma Bay.

Tip masa: All inclusive

Dotari camere: Toate tipurile de camera (superioare cu vedere directa/partiala la mare, deluxe family,suite & vile cu piscina privata) sunt dotate cu: paturi duble/twin, baie cu dus, toaleta, dressing room, uscator de par, telefon, televizor, aparat de facut cafea/ceai, aer conditionat

Facilitati hotel: Dispune de un restaurant principal, de un lobby bar & lounge, Benisuma restaurant cu specific japonez & asiatic, Arabesque restaurant cu specific libanez, Maya beach restaurant, pool bar, aqua bar, Shisha locul unde turistii vor gasi o varietate larga de ceaiuri orientale, cafele si narghilea; 2 piscine, club pentru copii, loc de joaca pentru copii. In Mividaspa (deschis intre orele 10 si 18) ofera dusuri senzoriale, sauna, baie cu abui, jacuzzi si diferite tratamente.

Web: https://www.steigenberger.com/en/hotels/all-hotels/egypt/safaga/steigenberger-resort-ras-soma

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie