Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SERRY BEACH RESORT

de la
2614  1958 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.12.2024 - 13.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Bine situat în Hurghada, Serry Beach Resort oferă camere cu aer condiționat, o piscină în aer liber, WiFi gratuit și un centru de fitness. Având un club pentru copii, această proprietate îi întâmpină pe oaspeți și cu un restaurant, un parc acvatic și o terasă. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților room service, un serviciu de concierge și schimb valutar. Camerele de la hotel sunt dotate cu un TV cu ecran plat cu canale prin satelit și un seif. Fiecare cameră are un fierbător de apă și o baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite, în timp ce anumite camere au o chicinetă dotată cu un cuptor cu microunde. La Serry Beach Resort, fiecare cameră este dotată cu lenjerie de pat și prosoape. Micul dejun zilnic oferă opțiuni de tip bufet, Full English/Irish sau vegetariene. Unitatea de cazare pune la dispoziție un loc de joacă pentru copii. La hotelul de 5 stele puteți juca biliard, tenis de masă și darts.

Localizare

Punctele de interes populare în apropiere de Serry Beach Resort includ Marina Sports Club Beach, Albatros White Beach și Steigenberger Al Dau Beach. Cel mai apropiat aeroport este Hurghada International, situat la 1 km de hotel, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer plătit de la aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.