Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lotus Bay Resort And Spa Abu soma

de la
1098  1054 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 28.06.2024 - 05.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat pe o plajă privată proprie în Safaga, Complexul Lotus Bay are o piscină în aer liber cu terasă la soare. Oaspeții pot practica o gamă variată de sporturi nautice, printre care windsurfing, snorkelling și scufundări. La complex este disponibil acces WiFi. Sala de fitness si terenul de tenis sunt inchise, momentan. Hotelul va intretine lucrari de renovare incepand cu 17.01.2023 pana la 17.03.2023

Localizare

Hurghada se află la 40 de minute cu mașina de Lotus Bay Resort. Aeroportul Internațional din Hurghada este situat la aproximativ 50 km de complex.

Facilitati Hotel

Piscină în aer liber, oaspeții pot practica o gamă variată de sporturi nautice, printre care windsurfing, snorkelling și scufundări. La complex este disponibil acces WiFi. Complexul oferă un salon de înfrumusețare și un centru spa cu saună și servicii de masaj. Oaspeții activi pot face mișcare la sala de sport sau juca o partidă de tenis ori squash. Pentru petrecerea timpului în mod distractiv, este disponibilă o sală de jocuri cu facilități de biliard și darts.

Facilitati Camere

Camerele și suitele cu aer condiționat sunt decorate și mobilate simplu. Acestea au un balcon sau o terasă. Printre facilitățile disponibile în cameră se numără TV prin satelit, un minibar și o baie cu duș.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.