Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FANADIR HOTEL

de la
1265  1214 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 28.06.2024 - 05.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest hotel în stil arab este situat în stațiunea ecologică El Gouna, la Marea Roșie. Toate camerele au TV cu ecran plat și balcoane private cu vedere la piscină.

Localizare

Hotelul este situat chiar pe Abu Tig Super Marina și oferă acces ușor la arcadele comerciale și la cluburile de noapte. Aeroportul Internațional Hurghada se află la aproximativ 20 km.

Facilitati Hotel

Personalul de la recepția Hotelului Fanadir poate organiza excursii de snorkeling, plimbări cu calul sau lecții de windsurfing. Hotelul oferă acces la Marina Beach Club, situat la 400 m de hotel. Pe plajă sunt disponibile mâncare și băuturi contra cost. De asemenea, în apropiere este disponibil un teren de golf cu 18 găuri. micul dejun continental este servit alături, la Mosaique. Fanadir El Gouna are restaurantul cu fructe de mare As Sammak, care servește prânzul și cina.

Facilitati Camere

Camerele luminoase și spațioase sunt dotate cu mobilier din lemn închis și paturi de pluș. Fiecare are aer condiționat și oferă un minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.