Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dream Lagoon and Aqua park Resort

de la
1478  1178 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.06.2024 - 27.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Sibiu
Verifica disponibilitate

Descriere

Amplasare

Acest resort se află la Marsa Alam, chiar pe plaja cu nisip.

Dotări

Personal care vorbește engleză și germană le stă la dispoziție clienților pentru orice fel de ajutor. Resortul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu servicii de bonă, un coafor și o sală de spectacole. În spațiile comune poate fi folosită conexiunea la internet (contra cost). La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Complexul de vacanță are o grădină frumoasă și un loc de joacă.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Un seif și, cu taxă, un minibar stau de asemenea la dispoziție. Un telefon și canale prin satelit creează confort optim. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Pe terasă clienții pot folosi șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Locul de cazare oferă un program de sport în aer liber cu boccia, volei de plajă și tir cu arcul și contra cost călărie. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca canoe și aqua-fitness, iar contra cost windsurfing și scufundări subacvatice. Resortul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard și aerobic. Contra cost pot fi utilizate: baie de aburi și terapii prin masaj. Pentru timpul liber se propun un program de recreere și un miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locul de cazare dispune de un bar. Clienții iau mesele în atmosfera plăcută a restaurantului (bufet și à la carte). Se oferă spre rezervare pensiune completă. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Complexul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.