Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEABEL ALHAMBRA BEACH GOLF & SPA

de la
1264  1258 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.10.2024 - 19.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Oradea
Verifica disponibilitate

Descriere


Descriere: hotelul recent renovat este situat pe o suprafata de 11 ha, inconjurat de gradini si maslini, direct pe plaja cu nisip. Cu o multitudine de facilitati pentru copiii de toate varstele, hotelul este orientat spre vacantele de familie.



Localizare: pe plaja cu nisip din Port el Kantaoui, la 2.5 km de Marina, la 25 km de aeroportul Enfidha International



Dotari camere: hotelul are 209 camere standard situate in cladirile anexa si 107 camere superioare situate in cladirea principala. Camerele standard sunt decorate in stil traditional si sunt echipate cu: baie, uscator de par, telefon, aer conditionat, TV satelit, balcon sau terasa. Camerele superior sunt decorate in stil modern si au in plus minifrigider si seif.



Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant langa plaja, 4 baruri, doua piscine in aer liber, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, piscina interioara.



Activitati: 17 terenuri de tenis, volei pe plaja, baschet, petanque, tenis de masa, sala de jocuri, programe de divertisment.



Facilitati copii: piscina pentru copii, piscina pentru bebelusi, babyclub (cu supliment), miniclub (4-12 ani), club pentru adolescenti (13-17 ani) teren de joaca, programe de divertisment.



Plaja: de nisip in fata hotelului



Website: http://www.seabelhotels.com/alhambrabeach/default-en.html


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.