Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Medina Belisaire & Thalasso

de la
947  938 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.10.2024 - 25.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Medina Belisaire Thalasso este un hotel modern destinat in special familiilor cu copii, oferind oaspetilor sai programe intensive de divertisment precum si produse gastronomice rafinate.
Localizare: Hotelul Medina Belisaire Thalasso este situat pe plaja, la circa 10 km de centrul orasului Hammamet, fiind inconjurat de gradini.
Plaja: Hotelul Medina Belisaire Thalasso dispune de o plaja privata la 200 m de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.
Dotari camere: Hotelul Medina Belisaire Thalasso ofera spre cazare 276 de camere duble si suite pentru familii, structurate pe 4 etaje si dotate cu aer conditonat, balcon cu vedere spre piscina sau gradina, baie privata cu cada sau dus, uscator de par, TV Satelit, minibar, seif, internet wireless.
Facilitati hotel: Medina Belisaire Thalasso dispune de restaurant bufet, bar pe plaja, cafenea araba, piano bar, snack bar, piscine in aer liber pentru adulti si copii, centru SPA, baie cu aburi, sauna, piscina interioara, masaj, sala de fitness, sali de conferinte, program de animatie, diverse activitati sportive, gradina, terasa, parcare. Facilitati pentru copii: piscina, sala de jocuri.
Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: http://www.medina.com.tn/en/hotel/hotel-belisaire-thalasso-102.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.