Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2058 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.08.2024 - 23.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Proprietatea modernă Vila Galé Opera se află langă raul Tajo și zona plină de viață Docas, cu o mulțime de restaurante și baruri. Acest hotel de 4 stele oferă piscină interioară și club de sănătate, precum și WiFi gratuit.

Fiecare cameră și suită este mobilată confortabilă și include room service. Personalul amabil este disponibil nonstop și organizează cu plăcere excursii de 1 zi sau activități speciale pentru copii.

Restaurantul de la Galé Ópera oferă un bufet bogat de mic dejun și meniu tip bufet și à la carte pentru pranz și cină. Fiecare masă este insoțită de vinuri din Alentejo.

Clubul de sănătate oferă un meniu variat cu relaxant, tratament de infrumusețare și masaj de acord, la un cost suplimentar. Pentru divertisment, există o cameră de snooker și muzică live in anumite seri.

Centrul de Convenții Lisabona se află la 2 minute de mers pe jos de hotel, iar Muzeul Carris este la mai puțin de 300 de metri. Centrul creativ și in stil industrial Lx Factory este la 7 minute de mers pe jos.

Langă Vila Galé Ópera există o stație de tramvai și o gară. In centrul orașului Lisabona se poate ajunge in mai puțin de 10 minute cu mașină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie