Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1745  1738 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.11.2024 - 30.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul fermecător My Story Ouro este amenajat cu plăci ceramice portugheze și are sediul intr-o clădire din secolul al XVIII-lea, situată in centrul cartierului istoric Baixa din Lisabona. Esplanada in aer liber a hotelului este una dintre străzile pietonale tradiționale din Lisboa.

Toate camerele au pat cu spetează au și sunt dotate cu aer, Smart TV, acces WiFi gratuit, seif, minibar și baie privată. La cerere, sunt disponibile camere comunicante. Toate camerele au decor elegant, iar unele nu oferă vedere la străzile din jur.

Restaurantul cu bar de la Hotelul My Story Ouro este un loc excelent pentru a savura preparate din bucătăria portugheză tradițională și un cocktail sau alte băuturi. Datorită amplasării centrale a hotelului, oaspetii pot vizita cu usurintă capitală. Recepția este deschisă nonstop.

Fluviul Tajo se află la aproximativ 400 de metri și această zonă ideală pentru a privi apusul soarelui, săvarșind o băutură la una dintre terasele de vară din Praça do Comércio. Liftul Santa Justa este situat la mai putin de 5 minute de mers pe jos.

Stația de metrou Baixa/Chiado se află cațiva pași de Hotelul My Story Ouro și oferă acces la aproape zona Grande Lisboa. Gara Rossio, renumită pentru fațada sa istorică, este situată la 5 minute de mers pe jos. Aeroportul Internațional Lisabona se află la o distanță de 7,6 km și este accesibil cu metroul.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie