Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1738 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.11.2024 - 30.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest hotel renovat din inima Parcului das Naçoes din Lisabona este inconjurat de restaurante la modă. Oferă Wi-Fi gratuit, un restaurant nou-nouț și camere spațioase renovate. Este disponibilă o parcare privată interioară, impreună cu o stație de incărcare pentru vehicule electrice.

Camerele Hotelului Melia Lisboa Oriente sunt luminoase și aerisite și au TV prin satelit, zonă de relaxare și aparat de ceai/cafea. Acestea au vedere la fostul sit EXPO 98 și la numeroasele sale clădiri inovatoare. Unele camere au vedere și spre apă.

Restaurantul nou-nouț servește mic dejun internațional și oferă un serviciu à la carte și un fel de mancare al zilei, bazat pe conceptul Bistrô & Tapas.

Celebrul Oceanariu și Cazinoul Lisabona sunt, de asemenea, in apropiere. In centrul orașului Lisabona se poate ajunge in 15 minute cu transportul public.

Meliá Lisboa Oriente se află la cațiva pași de gara Gare do Oriente și la numai 3 km de Aeroportul Internațional Lisabona. Zona este bine deservită de metroul din Lisabona, precum și de trenuri și autobuze.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie