Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Selection Lisboa

de la
2265  2258 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.11.2024 - 30.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Iberostar Selection Lisboa, de 5 stele, este situat la cațiva pași de Parcul Eduardo VII și de Piața Marquês de Pombal, in centrul Lisabonei. Cu un bar și un restaurant, proprietatea are o piscină in aer liber și o terasă cu grădini.

Cu diferite tipuri de camere, oaspeții pot alege intre camere cu vedere la oraș sau apartamente. Room service este disponibil 24 de ore pe zi, la un cost suplimentar.

Un mic dejun continental este servit in fiecare dimineață la proprietate. Hotelul oferă o varietate delicioasă și unică de produse gastronomice pe care oaspeții le pot incerca in Restaurantul Luz și in Barul Boalma.

Iberostar Selection Lisboa are 7 săli de intalnire, dintre care unele pot fi transformate in 2 sau 3 zone de evenimente, cu o capacitate de pană la 250 de persoane. Serviciile disponibile la un cost suplimentar includ un serviciu de spălătorie, recepție deschisă 24 de ore pe zi și parcare privată.

La SPA Sensations de la Iberostar, oaspeții se pot bucura de piscina interioară incălzită, saună, duș senzorial, baie turcească și servicii de masaj, la un cost suplimentar. Sala de sport este gratuită.

Celebra Avenida da Liberdade se află la 5 minute de mers pe jos de Iberostar Selection Lisboa. Bairro Alto este la doar 1,2 km de hotel, iar emblematicul Castel São Jorge este la 3,5 km. Aeroportul Internațional Lisabona este la 10 km și este accesibil cu metroul.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie