Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2201  2198 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.08.2024 - 09.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest hotel elegant este situat langă Mănăstirea Jerónimos din districtul Belém din Lisabona și oferă camere moderne, cu acces Wi-Fi gratuit. Oaspeții se pot relaxa pe o terasă retrasă, in curtea hotelului.

Fiecare dintre camerele Hotelului Jerónimos are mobilier modern și este echipată cu aer condiționat și un TV prin cablu. De asemenea, este disponibil un minibar, un seif și room service. Unele camere oferă terase private.

Hotelul servește un mic dejun zilnic, iar la bar sunt disponibile gustări și băuturi. Oaspeții se pot relaxa, de asemenea, in holul elegant, sau pot citi un ziar.

Recepția este deschisă 24 de ore pe zi și oferă servicii de inchirieri auto. Pentru securitatea clienților, hotelul oferă și un bancomat.

Gara Belém se află la 10 minute de mers pe jos de Hotelul Jerónimos 8 și oferă o conexiune directă cu trenul către districtul Baixa din centrul Lisabonei.

O stație de autobuz și de tramvai, care oferă acces la centrul orașului, poate fi găsită la o plimbare de doar 2 minute de hotel. Turnul Belém este la 2 km depărtare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie