Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Britania Art Deco

de la
2102  2098 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.11.2024 - 30.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest hotel de 4 stele, situat pe o stradă liniștită langă Avenida da Liberdade, este decorat in stil Art Deco autentic și oferă camere in culori calde, cu poti din plută și WiFi gratuit. Hotelul este la doar 300 de metri de stația de metrou Avenida, care face legătura cu Rossio și Chiado.

Camerele elegante de la Britania, amenajate in stil Art Deco, au geam dublu, TV cu ecran plat și CD/DVD player. De asemenea, acestea au baie proprie cu halate de baie, șlapi și articole de toaletă Molton Brown. Clădirea tradițională datează din 1940 și a fost complet renovată in 2011.

Hotelul Britania oferă room service nonstop și un mic dejun tip bufet convenabil, servit pană la ora 12:00. Oaspeții pot savura micul dejun in cameră, la cererea prealabilă. Barul hotelului amintește oaspeților timpurilor coloniale, cu numeroasele sale picturi de mărime ale Portugaliei.

Grădina Botanică se află in imediata apropiere, la doar 7 minute de mers pe jos. Hotelul Britania este situat la 7 km de Aeroportul Lisboa, accesibil cu metroul. Bairro Alto este la 1,5 km și este cea mai animată zonă a orașului, cu diverse magazine, baruri și restaurante populare. Celebrul castel São Jorge se află la 2,3 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie