Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2198 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.08.2024 - 23.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Behotelisboa oferă cazare in centrul istoric al orașului Pombaline din Lisabona și este situat la doar 50 de metri de Rua Augusta, principala stradă comercială din Lisabona. In intreaga proprietate este disponibil WiFi gratuit.

Fiecare cameră de la Behotelisboa are baie privată, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și articole de toaletă gratuite. Micul dejun este disponibil și este servit langă restaurantul Taberna 132. Este oferită curățenie zilnică și este disponibil și room service.

Vă rugăm să rețineți că, atunci cand rezervați mai mult de 7 camere, se pot aplica politici și condiții diferite.

Oaspeții au la dispoziție o recepție deschisă nonstop și sunt disponibile servicii de inchiriere de biciclete și mașini.
In imprejurimi există o varietate de restaurante, iar Rossio și Chiado sunt la 5 minute de mers pe jos de behotelisboa. Bairro Alto plin de viață este la 1,1 km, iar emblematica Alfama este la 1,2 km și este renumită pentru numeroasele sale case de fado, unde oaspeții se pot bucura de mancare portugheză in timp ce urmăresc concerte de fado. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Lisabona, situat la 7 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie