Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Tower Plaza Hotel Dubai

de la
1018 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.06.2024 - 06.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

The Tower Plaza Hotel este situat pe bulevardul Sheikh Zayed Road, in cartierul financiar din Dubai, și oferă camere moderne si spațioase si o piscină in aer liber. Stația de metrou Emirates Towers se află chiar in fața proprietății si oferă acces cu ușurință la multe puncte de atracție. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi in intregul hotel.

Camerele Hotelului Tower Plaza au aer condiționat, zonă de relaxare cu TV cu ecran plat și minibar. Unele camere oferă vedere la Dubai. Toate camerele includ o baie spațioasă, dotată cu duș separat si cadă. Camerele au ferestre mari si sunt decorate in culori deschise, cu nuanțe de bej.

Oaspeții se pot antrena la sala de gimnastică si pot rezerva masaje relaxante, la un cost suplimentar. Personalul este bine pregătit si poate facilita un serviciu de inchirieri auto. De asemenea, se oferă room service si un serviciu de spălătorie, care include si curățătorie chimică.

Restaurantul internațional tip bufet Metro servește mese pe tot parcursul zilei și oferă bucătărie deschisă și o gamă largă de preparate care vor incanta gusturile oaspeților. Situat pe acoperiș, Infinity Pool Lounge are vedere panoramică la oraș și oferă o gamă largă de cocktailuri fără alcool, sucuri și gustări ușoare.

Dubai World Trade Centre se află la 15 minute de mers pe jos de Hotelul Tower Plaza. Dubai Mall se află la doar 5 minute de mers cu mașina de Hotelul Tower Plaza. La cerere, se poate asigura un serviciu de transfer.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie