Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Suite Dubai Hotel & Apartments

de la
1395  1353 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 31.08.2024 - 07.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în Dubai, la 2 km de plaja Sufouh Beach, La Suite Dubai Hotel & Apartments oferă unități de cazare cu un centru de fitness, parcare privată gratuită, o terasă și un restaurant. Acest hotel de 4 stele oferă un club pentru copii, room service și WiFi gratuit. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților un bancomat, un serviciu de concierge și schimb valutar.

Localizare

Turnul Burj Al Arab se află la 5,3 km de cazare, iar Mall of the Emirates este la 6,2 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 28 km de La Suite Dubai Hotel & Apartments.

Facilitati Hotel

Un centru de fitness, o parcare privată gratuită, o terasă și un restaurant. Acest hotel de 4 stele oferă un club pentru copii, room service și WiFi gratuit. Unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților un bancomat, un serviciu de concierge și schimb valutar.
La proprietate se poate savura un mic dejun continental, italian sau american.

Proprietatea are o saună, un coafor și un centru de afaceri la proprietate. Personalul de la recepția deschisă nonstop vorbește afrikaans, arabă, engleză și hindi.

Facilitati Camere

La hotel, toate camerele au aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif și baie privată cu bideu, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Camerele sunt dotate cu un fierbător de apă, iar anumite camere vă vor oferi o bucătărie cu frigider, mașină de spălat vase și cuptor cu microunde. La La Suite Dubai Hotel & Apartments, fiecare cameră are lenjerie de pat și prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.