Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Inn Express Airport

de la
1254  1138 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.07.2024 - 03.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Holiday Inn Express Dubai Airport este situat vizavi de Terminalul 3 al Aeroportului International Dubai si la mică distantă de mers pe jos de statia de metrou Emirates. Camerele sunt dotate cu aer conditionat si TV prin satelit.

Camerele de la Express Dubai au mobilier modern si birou. Acestea includ facilităti pentru prepararea de ceai si cafea si baie privată.

Restaurantul de la Holiday Inn oferă preparate din bucătăria internatională, sandvisuri, un mic dejun tip bufet cu preparate calde, precum si mese de pranz si cină. Barul hotelului oferă o varietate de bere la halbă, cocktailuri si vinuri de casă.

Oaspetii pot beneficia de serviciile de călcat si spălătorie ale hotelului. De asemenea, Holiday Inn Express oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, disponibil la cerere.

Holiday Inn Express Dubai Airport este situat la 3 km de centrul comercial Deira City Centre si la 2,6 km de Dubai Creek Golf and Yacht Club. Proprietatea are parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie